Şimdi Ara

4x2 otomatik pick-up tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malum ÖTV oranlarından dolayı artık bir SUV alma hayalim yok. Ben de ÖTV'si %15 olan 4x2 pick uplara yöneldim. Aracı binek olarak kullanıcam aile aracı oalcak ve kasasını kapattırıp SUV gibi görünmesini istiyorum. Bu sebeple biraz piyasa araştırması yaptım ve fiyat/performans olarak korando sports special edition en iyi gibi göründü bana. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir. 2015te gelecek yeni pick uplar varsa bekleyebilirim. Korandoda hoşuma gidenler yakıt,arkaların makas yerine amortisörlü olması (sınıfında tek), sportif görünüş, bol donanım ve 18'' jantlar, motor şanzuman mercedes, ve uygun fiyat. Sizce buna alternatif ne olabilir. Korando sportsa 62bin lira istiyorlar l200'e de aynı fiyat ama l200 bomboş ve çok ticari görünüyor ve yakıtı yüksek motor büyük olduğu için. Amarok ise 90binlira ile oldukça pahalı.

Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler herkese.

• Ssangyong derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsuzu dmax ve toyota hilux de 4x2 otomatik imkanı yok maalesef, olsaydı çok iyi olurdu. Bir zamanlar ford ranger da vardı, ona bakabilirsiniz eğer yeni kasada hala varsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford ranger. 100bin oldu tık demedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vw amarok 4x2 otomatik hıgline 180 ps fiyatı en son yanılıyorda olabilirim 89 bin civarıydı

• Ford ranger ın yeni kasası geliyor 2015'te onu mu beklesem acaba otomatik 4x2si gelir mi? yakıtı biraz yüksek diye duydum rangerların. Amarok çok pahalı. Şu durumda en uygun seçenek ssangyong gibi duruyor.
  • L200 en dayanıklısı trde en fazla satan pick-up 4x2 si bile çok yakışıklı

• haklısın hocam ..bende 4x2 pickup alacak olsam korando sparts tercih ederdim.. 4x4 olmadıktan sonra mitsubishi toyota alınnmaz..
    korando sports şu an F/P dengesinde en iyi araç..

donanım olarak da gayet yeterli..

edit:şimdi web sitesine baktım da birçok c sınıfı araçtan daha dolu
    2,0 dizel otomatik,sunroof,esp,abs,bas vs., cruise control,4airbag,elektrikli ısıtmalı deri koltuklar,elektrikli aynalar,arka helezon yaylu süspansiyon,dijital otomatik klima,direksiyondan kumandalı tiptronik vites,isofix vs.vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken34 -- 4 Aralık 2014; 10:42:19 >
  • Her turlu ssangyong korando sports 😎😎

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binek olacaksa en iyisi korando bencede.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.