Şimdi Ara

4x4 arazi oyunu? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • motorm4x oynuyorum çok zevkli ve istediğim bir çok özelliğide var. 2 arazideyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: süpürman

motorm4x oynuyorum çok zevkli ve istediğim bir çok özelliğide var. 2 arazideyim

katılıyorum bende bayıldım oyuna yav ama ama şu dörtlü yarış gıcık biraz
  • o yarış çok zorluyor gerçekten düzlükte geçmek neredeyse imkansız virajlarda anca geçilebiliyor. Defransiyel kilidi ile hadi len dediğiniz yerlerden inebilir Takviye vites ile yok artık diyebileceğiniz kayalara tırmana bilirsiniz değişik yarış tipleri, 10 adet arazi aracının yanında düz tepelere tırmanabilen bi araçda var
  • ya ben bu diferansiyel kilidini tam çözemedim tam ne işe yarıyo bide ek vites hangisi oluyo şu end tuşuna basınca devreye girenmi:D
  • deferansiyel kilidi kendi kendine devrede mesele dik yokuştan bıraktınmı sakin sakin iniyor ya o işte. takviyede end ile devreye giriyor ilk haritanın sonunda keşfettim bende
  • şu vizeler bitsin kasacam oyunu bende ya sendede verdiğin komutlarda gecikme oluyormu
  • Klavyeden normal oynuyorum bu gün çöle geçtim. Deferansiyel kilidi delete-arka, insert-ön olarak açılıp kapanabiliyor.
  • Orijinalden alıntı: furkantr

Orijinalden alıntı: impress
    4x4 screamer bu oyunların babası gibidir. grafikleri eskise de gerçekçiliği çok iyi. 6-7 senedir oynarım

4x4 Screamer da güzeldir, 4x4 Evodan grafik kalitesi düşütür ama sürüş durumu daha detaylıdır..
    [/quote

Bu güzele benziyor , indireceğim..
  • Bu gün bitti 6x6 araç açıldı ama pek kullanışlı değil diğer haritalara gidebiliyorum ama bitti sonuçta baka oyun aranıyor
  • bende son sınavı atlattım başlıyorum yarın zorlıycak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

4x4 arazi oyunu?

Geçen gün indirdim, oyuna girdim, bikaç metre ilerledim ve uninstall ettim.

Resme dikkat +3

• favori araban ne?
     4x4 arazi oyunu?
    benimki bu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.