Şimdi Ara

4x4 arazi oyunu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4x4 arazi araçları kullanabildiğimiz off road tarzı oyun varmı?

• varmı cidden yarış gibi değilde gerçek off road yarışları gibi kapı geçişleri falan olan
  • 4X4 hummer diye bir oyun vardı yanlış hatırlamıyorsam istersen bi araştır.
  • motorm4x off road extreme var tavsiye ederim çok kaliteli oyundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: akt02

motorm4x off road extreme var tavsiye ederim çok kaliteli oyundur

bu oyun güzele benziyor başka sürümleri varmı peki?
  • Gerçekçi fizikleri olan dağ bayır gezebileceğimiz ve dreksiyonla oynanabilen bir oyun varsa bende oynamak isterim. Pek takip etmiyorum bu tür oyunları ama dreksiyon ile oynayabileceğim pek oyun kalmadı alayı bitti zaten. Özellikle serbest dolaşımı olan bir oyun olursa çok daha güzel olur
  • 1NSANE diye bir oyun vardı zamanında belki ilginizi çeker. Muhtemelen oyun içi videoları youtube üzerinde bulabilirsiniz.
  • Screamer 4x4 diye bir biraz eski oyun buldum görütüler ve sesler pek önem vermeyorsanız oynayış zevkli 4x4 ile belli noktalardan geçip en iyi zamanı yapmaya çalışıyoruz dağ tepe geçiyoruz bence güzel.
    motorm4x güzele benziyor buldum bir yerden iniyor
  • ya motorm4x i indirdimde süper oyunda bir sorunum var direksiyonla oynuyorum bir saniyelik gecikme ile gidiyor oyuna mesela direksiyonu ceviriyom geç çeviriyor oyunda oyunu kaldırmıyor diyecem hiçbir donma yok onun dışında nedendir bu?
  • sabotagetr* bu oyunun grafikleri nasl?bana tavsiye ettiğin crash day gibimi,veya nasıl

not:birde tavsiye ettiğin '' crash day'' oyunundada dreksiyon kullanabiliyormuyuz
  • 4X4 Hummer var 2009 yapımıydı galiba ama hiç güzel değildi(Benim fikrim). 2 Gün inmesini bekledim inince hemen kurdum ama 10 dk sonra sildim. Ama belki sen sevebilirsin bi araştır istersen. Bir de Fuel diye bi oyun var yine 2009 yapımı o güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysff_srdr -- 20 Kasım 2009; 1:02:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirden

sabotagetr* bu oyunun grafikleri nasl?bana tavsiye ettiğin crash day gibimi,veya nasıl

not:birde tavsiye ettiğin '' crash day'' oyunundada dreksiyon kullanabiliyormuyuz

motorm4x in grafikleri iyi çok güzel oyunmuş zor bir oyun ve ayrıntı çok oyunda çok hoşuma gitti 5 saattir oynuyorum ama daha bir yarışı kazandım... deneyin derim

crashday direksiyonla oynanıyo evet ama simülasyon olmadığı için klavyeyle oynamak daha kolay ama alışırsan oynanabilir..
  •  4x4 arazi oyunu?

Geçen gün indirdim, oyuna girdim, bikaç metre ilerledim ve uninstall ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

4x4 arazi oyunu?

Geçen gün indirdim, oyuna girdim, bikaç metre ilerledim ve uninstall ettim.

• Evo 4x4 vardı :D Yılların oyunu 2001 falandı, oldukçada detaylıdır.. Daha sonra ikincisi çıkmış onlara bir bak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantr

Evo 4x4 vardı :D Yılların oyunu 2001 falandı, oldukçada detaylıdır.. Daha sonra ikincisi çıkmış onlara bir bak :)

eskiden çok oynardım bu oyunu off
  • 1NSANE zevkli oyun.
  • 4x4 screamer bu oyunların babası gibidir. grafikleri eskise de gerçekçiliği çok iyi. 6-7 senedir oynarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: impress
    4x4 screamer bu oyunların babası gibidir. grafikleri eskise de gerçekçiliği çok iyi. 6-7 senedir oynarım

4x4 Screamer da güzeldir, 4x4 Evodan grafik kalitesi düşütür ama sürüş durumu daha detaylıdır..
  • UAZ Racing 4x4 böle bir oyun vardı.Sen çok fazla bulamazsın 4x4 oyunları bulduğun çoğu oyunda eski olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.