Şimdi Ara

5.0.1 VE 5.1 UNTETHERED JB DENEYEİMİ OLAN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKDAŞLAR FORUMDA DAHA ÖNCE BU KONU HAKKINDA YAZILAR YAZILDIYSA KUSURA BAKMAYIN BAYADIR TAKİP EDİYORUM BEN GÖREMEDİM BU YÜZDEN KONUYU AÇMA GEREGİ DUYDUM

-ARKDAŞLAR 5.0.1 İN REDSNOW JB UYGULASI İLE ŞUAN Kİ 5.1 OLAN İP4 DE UYGULAYAN VARMI BİRAZ FANTASTİK BİR DÜŞÜNCE AMA SORMAK İSTEDİM YAPIP TA TECRÜBE SAHİBİ OLAN ARKDAŞLAR TECRÜBELERİNİ PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM BUNU DENERSEK NE GİBİ BİR PROBLEM YAŞARIZ YAŞARSAK TABİ

• shsh kaydın yoksa untethered jb yapamazsın iPhone 4'ü, ancak semi-tethered 5.1 yapabilirsin..
  • Kabul etmiyor bildğim kadarıyla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysf29

ARKDAŞLAR FORUMDA DAHA ÖNCE BU KONU HAKKINDA YAZILAR YAZILDIYSA KUSURA BAKMAYIN BAYADIR TAKİP EDİYORUM BEN GÖREMEDİM BU YÜZDEN KONUYU AÇMA GEREGİ DUYDUM

-ARKDAŞLAR 5.0.1 İN REDSNOW JB UYGULASI İLE ŞUAN Kİ 5.1 OLAN İP4 DE UYGULAYAN VARMI BİRAZ FANTASTİK BİR DÜŞÜNCE AMA SORMAK İSTEDİM YAPIP TA TECRÜBE SAHİBİ OLAN ARKDAŞLAR TECRÜBELERİNİ PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM BUNU DENERSEK NE GİBİ BİR PROBLEM YAŞARIZ YAŞARSAK TABİ

Fantastik düşünmeye gerek yok. Olsa zaten adı konmuş olurdu :)
    Iphone4de 5.1 tethered oluyor. Forumda zaten zebil gibi konu var.
  • 5.1 sürümde untethered jb sadece old bootrom 3gslere oluyor
  • cihazın old bootrom olduğunu nasıl anlayabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

ARKDAŞLAR FORUMDA DAHA ÖNCE BU KONU HAKKINDA YAZILAR YAZILDIYSA KUSURA BAKMAYIN BAYADIR TAKİP EDİYORUM BEN GÖREMEDİM BU YÜZDEN KONUYU AÇMA GEREGİ DUYDUM

5.0.1 DE UNTETHERED JB İÇİN KULLANDIĞIMIZ REDSNOW VERSİONUNUN AYNISI 5.1 KULLANDIĞIMIZDA SONUC SADECE SEMİ-TETHERED JB Mİ OLUYOR YANİ HOCAM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

5.1 sürümde untethered jb sadece old bootrom 3gslere oluyor

sedace 3gs lerde untethered. dolayısıyla sizinki oldbootrom mu değil mi sizinle bir ilgisi yok. Sizinki iphone 4 çünkü.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

5.0.1 DE UNTETHERED JB İÇİN KULLANDIĞIMIZ REDSNOW VERSİONUNUN AYNISI 5.1 KULLANDIĞIMIZDA SONUC SADECE SEMİ-TETHERED JB Mİ OLUYOR YANİ HOCAM

Arkadaşım öbür türlü olsa 5.1 untethered jb için redsn0w kullanırdık, hiç sorun olmazdı. Yoksa neden herkes 5.0.1de kalsın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: paganragon

quote:

5.1 sürümde untethered jb sadece old bootrom 3gslere oluyor

sedace 3gs lerde untethered. dolayısıyla sizinki oldbootrom mu değil mi sizinle bir ilgisi yok. Sizinki iphone 4 çünkü.

Bunu yazacaktım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.