Şimdi Ara

5.000-6.000 tl arası çizim bilgisayarı tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar forumda baktım ama ya konular eski yada cevap alamamış.
    İç mimarım 3d max , autcad , archicad programlarını kullanıyorum elimde bulunan laptop artık kaldırmamaya başladı.
    Biraz araştırma yaptım ve 2 farklı sonuca ulaştım hangisini seçmem gerekir ?
    eklemem gereken yada bu çok gereksiz dediğiniz bişey var mı ?
    Şimdiden teşekkürler.

5.000-6.000 tl arası çizim bilgisayarı tavsiye 5.000-6.000 tl arası çizim bilgisayarı tavsiye

• 4930k lı sıstem dah ıyı duruyor kullandıgınız yazılımların render alırken ıslemcımı ekran kartımı kullandıgına gore degısıklık yapılabılır ram genelde sısıtem ne olursa olsun renderde onemlı 32gb ye cıkılabılır ssdyı 480 almanın cokta bır esprısı yok 128veya 256da olabılır ısletım sıstemı ve render alacagınız dosyanın sıgması onemlı sonucta
  • Cevapladığın için teşekkür ederim o zaman ramleri 32'ye çıkarıp SSD'yi düşüreyim.
    Ana kart iyi midir yoksa onuda yükseltmem gerekir mi rampage iv extreme'e felan gerek var mı
  • yazdıgınız anakart zaten ortanın ustu denebılıcek bı kart sızın ıcın oc performansından cok stabılıte oneemlı kı bunu rahatlıkla saglar degısmeye gerek yok onu
  • Bilgisayarı çizim yapmak için alıyorsanız monitörde neden bu kadar ucuza kaçtınız ?
    Yerinizde olsam işinize yaramayacak parçalara o kadar fazladan para vermezdim kasa ve ssd den kısarak daha yüksek çözünürlüklü ve daha büyük bir ips panel veya gerek duymayacağınızı düşünüyorsanız normal led panel monitör alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_A_S -- 14 Aralık 2013; 23:09:57 >
  • pegasus1881 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilginiz için.
  • Çok iyi anlamadığım için zaten konuyu açtım biraz yardımcı olursanız sevinir araştırma yaparak bunları buldum.
    Gereksiz olan parçalar nelerdir neler kullanmalıyım?
    Monitör için ne önerirsiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • grafık ıcın ıps panel renk gamı ıyı gorus acısı fazla monıtorler tercıh edılır cogunlukla arkadas o yuzden yazmıssanırım ıps modellerden bırı ıle degıstırmenız daha ıyı olabılır monıtoru
  • cozunurlugu 1920x1080 olduktan sonra 27 olmasının avantajı yok hatta dezavantajı var pıkseller arası acılacagı ıcın kotu bıle olur 23-24 ama ıps alman daha ıyı 27ye cıkarsan cozunurlugu 1920x 1080den yuksek olmalıkı degsın
  • cedefre C kullanıcısına yanıt
    bu olabılır cokta detaya gırersenız kaybolur gıdersınız 30 ınc dell ultra sharplara kadar uzar gıder bu ıs
  • Bende size Şu şekilde bir sistem topladım ama,

5.000-6.000 tl arası çizim bilgisayarı tavsiye

Ram leri 32 GB yapıp hatta 2400 Mhz yaparsanız süper olur...

• Pardon hocam işlemci soğutucu koymayı unutmuşum. gözümden kaçmış

Mesela COOLER MASTER HYPER 412S olabilir diye düşündüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.