Bildirim
5,000 Liralık Oyun Sistemi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
5.000 TL'ye bunu mu topladın? -
Performans dışında her şeye önem verilmiş. Performans istiyorsan çok ama çok yanlış olmuş. Baştan aşağı değişecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyuncu sistemi de fare 400 liralık , kulaklık 300 liralık , webcam 200 liralık , ekran kartı 270x.Olmamış bence. -
bu nasıl sistem aksesuarlar pc den pahalıquote:
Orijinalden alıntı: Vrataski
Oyuncu sistemi de fare 400 liralık , kulaklık 300 liralık , webcam 200 liralık , ekran kartı 270x.Olmamış bence. -
5000 tllik aksesuar alsaymışın. yanına da pentium işlemci iyi giderdi :Dquote:
Orijinalden alıntı: potur
bu nasıl sistem aksesuarlar pc den pahalı
Alıntıları Göster -
Peki arkadaşlar nasıl bir sistem toplanmalı? Arkadaş stream falan da yapacağım diyor.quote:
Orijinalden alıntı: potur
bu nasıl sistem aksesuarlar pc den pahalı
Alıntıları Göster
Mouse, klavye kulaklık vb. harici sadece kasa için 3500 TL bütçesi varmış bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrathion -- 17 Haziran 2014; 23:01:05 > -
Arkadaşının para sıkıntısı yok gibi, multimedya özellikleri, klavyesi , mouse u bu kadar pahalı, hatta işlemci soğutucusu anakarttan pahalı bir şey aldığına göre ve ekran kartı da orta sınıf olduğuna göre, çöpe atacak cinsten çok parası var. Benim tavsiyem ise...
Klavye mouse olarak Logitech g105+g500s alsın , kulaklık SS Siberia V2 ve sistemi de intele çevirsin. ekran kartı nvidia 780 yapsın, pro oyuncuların hala çoğunun tercihi eski 20" ekranklardır ama piyasada alınacak en iyi monitör Asus 23.6" VN247H. Param çok ne yapacağımı hala bilemiyorum diyorsa nvidia 780ti alsın, hala param çok diyorsa Asus 27" VG278HR alsın. Not: işlemci+soğutu+anakarta verdiğin para ile alacağın standart intel daha iyi sonuç verir . -
Arkadaşlar, 3500 TLlik bir kasa toplar mısınız öyleyse acaba?quote:
Orijinalden alıntı: experienced
Arkadaşının para sıkıntısı yok gibi, multimedya özellikleri, klavyesi , mouse u bu kadar pahalı, hatta işlemci soğutucusu anakarttan pahalı bir şey aldığına göre ve ekran kartı da orta sınıf olduğuna göre, çöpe atacak cinsten çok parası var. Benim tavsiyem ise...
Klavye mouse olarak Logitech g105+g500s alsın , kulaklık SS Siberia V2 ve sistemi de intele çevirsin. ekran kartı nvidia 780 yapsın, pro oyuncuların hala çoğunun tercihi eski 20" ekranklardır ama piyasada alınacak en iyi monitör Asus 23.6" VN247H. Param çok ne yapacağımı hala bilemiyorum diyorsa nvidia 780ti alsın, hala param çok diyorsa Asus 27" VG278HR alsın. Not: işlemci+soğutu+anakarta verdiğin para ile alacağın standart intel daha iyi sonuç verir .
-
Arkadaşa vurmayın hemen.Fps oyuncuları için ekipman donanımdan daha önemli oluyor yerine göre.quote:
Orijinalden alıntı: Wrathion
Arkadaşlar, 3500 TLlik bir kasa toplar mısınız öyleyse acaba?
Alıntıları Göster
Ama o hdd, anakart, işlemci ve soğutucu seçimi nedir arkadaş -
Her şey var ama işletim sistemi yok, nasıl kullanacaksınız ?quote:
Orijinalden alıntı: Slim Charles
Arkadaşa vurmayın hemen.Fps oyuncuları için ekipman donanımdan daha önemli oluyor yerine göre.
Ama o hdd, anakart, işlemci ve soğutucu seçimi nedir arkadaş
Alıntıları Göster
Kaldı ki Razer'lere o kadar para verene kadar Logitech almak daha hesaplı olacaktır.
-
4500TL'ye canavarlar toplanıyor ya. Her şeyi geçtim webcame o kadar para verilir mi?quote:
Orijinalden alıntı: Assassin2016
Her şey var ama işletim sistemi yok, nasıl kullanacaksınız ?
Kaldı ki Razer'lere o kadar para verene kadar Logitech almak daha hesaplı olacaktır.
Alıntıları Göster
-
Webcam baya dikkatimi çekti. Benim ramimden pahalı.quote:
Orijinalden alıntı: Assassin2016
Her şey var ama işletim sistemi yok, nasıl kullanacaksınız ?
Alıntıları Göster
-
Arkadaşlar sistemi ben alacağım. Farkındaysanız topladığım sistemdende anlaşıldığı gibi pek bir bilgim yok bu konuyla alakalı. Bunu buraya yazmamızın amacı yorumlayıp daha iyi bir hale getirilebilicekse yardımcı olmanız için. Sadece eleştirip susuyorsunuz. Experienced arkadaşımız doğru olanı yapmış teşekkür ederim. sizlerde daha iyi bir sistem toplamam için yardımcı olursanız sevineceğim..quote:
Orijinalden alıntı: komodotsk
Webcam baya dikkatimi çekti. Benim ramimden pahalı.
Alıntıları Göster
-
mouse klavye gibi ıvır zıvırlara 1000 lira verip 500 liralık kart almak nasıl bir oyuncu sistemi gerçekten merak ettim.
quote:
Orijinalden alıntı: Xpsychic
Arkadaşlar sistemi ben alacağım. Farkındaysanız topladığım sistemdende anlaşıldığı gibi pek bir bilgim yok bu konuyla alakalı. Bunu buraya yazmamızın amacı yorumlayıp daha iyi bir hale getirilebilicekse yardımcı olmanız için. Sadece eleştirip susuyorsunuz. Experienced arkadaşımız doğru olanı yapmış teşekkür ederim. sizlerde daha iyi bir sistem toplamam için yardımcı olursanız sevineceğim..
O zaman yanlış yoldasın bütçem şu bana sistem toplayın desen emin ol birçok kişi yardım etmek için sıraya girer.
CARBIDE SERİSİ™ 300WR GAMING ATX MidT PENCERELİ SİYAH KASAquote:
Orijinalden alıntı: arno.mdrquote:
Arkadaşlar sistemi ben alacağım. Farkındaysanız topladığım sistemdende anlaşıldığı gibi pek bir bilgim yok bu konuyla alakalı. Bunu buraya yazmamızın amacı yorumlayıp daha iyi bir hale getirilebilicekse yardımcı olmanız için. Sadece eleştirip susuyorsunuz. Experienced arkadaşımız doğru olanı yapmış teşekkür ederim. sizlerde daha iyi bir sistem toplamam için yardımcı olursanız sevineceğim..
O zaman yanlış yoldasın bütçem şu bana sistem toplayın desen emin ol birçok kişi yardım etmek için sıraya girer.
Alıntıları Göster
Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
DRW-24F1ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI
8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
120GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 410MB) SSD
Z97 GAMING 3 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart
GTX770 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
23" VS239HV GENİŞ EKRAN IPS-LED MONİTÖR
toplam: 3.437,79 TL
300-500 lira daha fazla eklerim dersen, kasayı-ssd-monitörü değişebilirsin :)
bana da bu sistemi önermişlerdi ve araştırdım gerçekten bu fiyata en iyisi
-
O kadar iyi webcamı ne yapıcan chaturbatede show mu yapcanquote:
Orijinalden alıntı: Guest-2B43BCC67
CARBIDE SERİSİ™ 300WR GAMING ATX MidT PENCERELİ SİYAH KASA
Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
DRW-24F1ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI
8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
120GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 410MB) SSD
Z97 GAMING 3 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart
GTX770 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
23" VS239HV GENİŞ EKRAN IPS-LED MONİTÖR
toplam: 3.437,79 TL
300-500 lira daha fazla eklerim dersen, kasayı-ssd-monitörü değişebilirsin :)
bana da bu sistemi önermişlerdi ve araştırdım gerçekten bu fiyata en iyisi
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: gibbon4071
quote:
Nerde o sıraya giren arkadaşlar benim konuyada uğrasınlar. Valla sistemimi yazdım 1 fikriniaylaşanı görmedim veya bütçemi yazdım bi yardım eden yok. Benden kaçıyolar heralde
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
5000 tl amd mi boyle bir sistemmi.sen ne yaptın kafan nereye gitti.:):)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- i3-12100f alınır mı
- ereyon güvenilir mi
- 14400f vs 7500f
- mini itx kasa
- oyun için amd mi intel mi
- b850 anakart
- dlaa nedir
- lpddr5 nedir
- ntfs nedir
- exynos 1380
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X