Şimdi Ara

5.000 TL ALTI GELİRİ OLANA DESTEK KREDİSİ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19.867
Cevap
95
Favori
1.451.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tek Yol Erken Seçim

10 bin TL'nin geri ödemesi 11.280 TL yapıyor. Konunun uzmanı değilim, yakın zamanda 10 bin TL kredi çeken varsa karşılaştırma yapabilir.
    Hocam faiz oranı 0,49 yanlış bilmiyorsam destek paketinin, tartışmaya açık bir konu bile değil diğer bankaların faiz oranına bakılırsa faiz düşük ve 6 ay sonra ödemeye başlanıyor şu an için en iyi ihtiyaç kredisi bu paket.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bugün de cevap gelmez gibi görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigers615

teşekkür ederim benim 32 ay aylık 2000 TL gibi bir ödemem var tahmini olarak ne kadar vade farkı koyar?
    Bilmiyorum açıkçası :) Bankaya sorun telefon ile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce sigortali işte çalişmamiş biri başvurabiliyor mu?veya başvursa cikar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziraattan ön başvuru olumlu sms i geldi evraklarla şubeye gelin diyor ama benim gelirim yok sms te 2400 yazdım yinese şubeye gitsem verirlermi kredi puanım iyi bu arada herhangi bir kara liste vs vs yok

• Bu soru çok muamma herkes alabilir diyorlar şansınızı deneyin .

• ekoko54 E kullanıcısına yanıt
    İlginç bi durum ne belgesi götüreceksin sen birde, hani şubesiz olucaktı tüm işlem şimdi yüzbinlerce insanı şubeye çağırıp yeni bir kargaşa yaratıcaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 2 Nisan 2020; 14:43:30 >
    Hangi evraklar istediler
    Yanlış başvuru yaptınız heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cono01 -- 2 Nisan 2020; 14:40:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cono01

Hangi evraklar istediler
    Yanlış başvuru yaptınız heralde
    ON BASVURUNUZ OLUMLU DEGERLENDIRILMISTIR. LUTFEN GELIR BELGENIZ VE DIGER GEREKLI BELGELER ILE BIRLIKTE SIZE EN YAKIN SUBEMIZE BASVURUNUZ. böyle hocam ben 9 aydır işsizim ama kredi notum falan iyi yani şuan da akbankta 3 bin tl kredim var çekip onu kapatacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: ekoko54

ON BASVURUNUZ OLUMLU DEGERLENDIRILMISTIR. LUTFEN GELIR BELGENIZ VE DIGER GEREKLI BELGELER ILE BIRLIKTE SIZE EN YAKIN SUBEMIZE BASVURUNUZ. böyle hocam ben 9 aydır işsizim ama kredi notum falan iyi yani şuan da akbankta 3 bin tl kredim var çekip onu kapatacağım

Alıntıları Göster
    Normal kredidir bu cunku destek kredisinde daha kimseye bildirilmedi sonuclar

eger hesabın yoksa ziraatde belgeleri o yüzden istemişler
    Muhtemel yanlış başvuru hocam bu kredide şubeye çağırma yok direk hesabına yatıyor.

• Hesabım yok hocam eminim destek kredisi normal değil dün 18.03 gibi başvuru yapmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Muhtemel yanlış başvuru hocam bu kredide şubeye çağırma yok direk hesabına yatıyor.
    Hesabım yoksa nasıl yatacak

• quote:

Orijinalden alıntı: ekoko54

Alıntıları Göster
    Herkese aynı anda mesaj gittiğini düşünsenize. İnsanları şubeye çağıracaklarsa banka önlerinde kuyruk oluşacak belli oldu

Online hesap açılıyor

• aynen arkadas normal basvuru yapmıştır...belge vs istenmicek
    hesabın olmadıgı için evrak istemişler normalde evrak istemiyecekler direk hesaba yatıcak hesabı olana
  • Şu anda işsizim hanemde çalışan da yok, baya ölüp gidicez açlıktan bu ay sonu. Şansım var mı yoksa hiç mi çıkmaz? Hiç kredi vs borcum olmadı daha önce.

• Twitterdan bakıyordum şimdi bazı kişilere red cevabı gelmiş dün akşam.

5.000 TL ALTI GELİRİ OLANA DESTEK KREDİSİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kotyora -- 2 Nisan 2020; 15:7:53 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.