Şimdi Ara

5.000 TL ALTI GELİRİ OLANA DESTEK KREDİSİ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.867
Cevap
95
Favori
1.451.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekoko54

ON BASVURUNUZ OLUMLU DEGERLENDIRILMISTIR. LUTFEN GELIR BELGENIZ VE DIGER GEREKLI BELGELER ILE BIRLIKTE SIZE EN YAKIN SUBEMIZE BASVURUNUZ. böyle hocam ben 9 aydır işsizim ama kredi notum falan iyi yani şuan da akbankta 3 bin tl kredim var çekip onu kapatacağım

Alıntıları Göster
    Destek kredisinde beyan esas olacak, belge istenmeyecek hocam. Gidin böyle diyin eğer destek kredisine başvurdum diyorsanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kotyora

Twitterdan bakıyordum şimdi bazı kişilere red cevabı gelmiş dün akşam.

Normal kredidir o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resim ekledim bakın destek kredisine başvurmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Kotyora

Resim ekledim bakın destek kredisine başvurmuş
    Ee hani beyan esas olacaktı, belge istenmeyecekti.

• Kotyora kullanıcısına yanıt
    Daha hicbir basvurana red onay gelmedi baska krediye de basvurmus olabilir sonradan.

• VIKINGS kullanıcısına yanıt
    Belki kara listede falandır arkadaş orasını bilemicem ben sadece gördüğüm resmi paylaştım sizinle cevap alabilenler var diye.

• O zaman yine sms gelirdi telefonuna.

• Yığılma oldu herhalde. İhtiyacı olan olmayan herkes saldırmıştır büyük ihtimal 5000 altı.
    Sürüsüyle adam var
  • birine sordum eşi adına başvurmuştu..eşinin hiç kartı vs yok..kendiside kara listede..böle olumsuz diye mesaj gelmiş.
  • Hocam tam bunu yazmak için girmiştim, sizde yazmışsınız.
    Dediğiniz şekilde yaptım, bazı haberi olamayanlar vardır kredi ötelemelerinde ötelemeyi iş bankasından yapan arkadaşlar mobil şube de değil direk masaüstü siteden bireysel bankacılık işlemlerinden kredinizi öteleyebilrisiniz.

İkinci konuya gelelim şimdi şubeden geldim bu yazıyı yazıyorum 35000 liralık 36 ay vadeli kredim vardı ilk 6 ay ödendi aylık 1368 lira ödemesi vardı Temmuz ayına etelediler ilk taksit 2475 lira sonraki aylar 1404 gibi bişey ödüycem yani toplamda.
    Yani yaklaşık olarak her ay 35 TL fazladan ödüycem geri kalan aylarda 35x30= 1050 TL.
    İlk taksit 2475-1368= 1500'de öyle bi faiz var yani toplamda 35000TL lik kredimi kaşan 30 ayda 2550 lira faiz yansıtıyolar.
    Hani ne oldu birlikte başaracağız naralarına. Diğer ufak kredilerin bundan farkı yok toplamda 3 kredim var hepsi böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 2 Nisan 2020; 15:27:59 >
  • Ben dün ZiraatBank ve Vakıf Bankası'na başvuruda bulundum. En azından şu dönemi atlatmak için ihtiyaç var. Şu an ikisinden de bir dönüş olmadı. Zaten üç bankanın birisinden kullanabiliyormuşuz.

• yukarıdaki normal kredi başvurusu değil Bireysel Temel İhtiyaç Kredi. neden kredi çıkmadı kara listede mi. borçları mı var. sıkıntılı.
  • Mükerrer başvuru yapmayın başvurunuza olumlu anlamda hiçbir faydası olmayacak
  • Olgi kullanıcısına yanıt
    başvuru sayısı vardır belki kota dolmuşsa artık herkese red gelir diye düşünyorum

sonuçta sınırsız bir şey değildir bu
  • Bende dün başvurdum daha işe girmiş biri değilim. Kredi notu filan KYK kredisi ödedim o var. Evde tek gelir emekli maaşı pederide ücretsiz izine şutladılar bakalım daha dönüş olmadı. Olmazsa babamın adına tekrar başvuru yapacak bakalım. 2-3 gün içinde cevap gelmesi lazım bence
  • Himura Battousai kullanıcısına yanıt
  • Bu kredi için belirlenen bir kaynak var bu kaynakta sınırsız olmadığına göre her başvuruna olumlu dönme ihtimalleride yok başvuran sayısı beklentinin üzerindeyse elbette öncelik sicili temiz ödeme gücü olan müşterilere verilecektir
  • Komik olan nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haddini bil. Karşında çocuk yok, tanımadığın yaşantısını bilmediğin insanların hayatıyla dalga geçecek kadar kendini üstün görüyorsan başka yer ara kendine. Benim derdim olmuş dağ buraya insan gibi soru sormaya gelmişim. Seni alakadar etmiyorsa başkasına bulaş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.