Şimdi Ara

5.000 TL ALTI GELİRİ OLANA DESTEK KREDİSİ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.867
Cevap
95
Favori
1.451.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hane halkından sadece 1 kişi
    Hane geliri 5000 tl nin altında olacak
    3 bankadan sadece 1 tanesine başvuru yapılması lazım diğer 2 tanesine başvuru yapılmaması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Hocam tam bunu yazmak için girmiştim, sizde yazmışsınız.
    Dediğiniz şekilde yaptım, bazı haberi olamayanlar vardır kredi ötelemelerinde ötelemeyi iş bankasından yapan arkadaşlar mobil şube de değil direk masaüstü siteden bireysel bankacılık işlemlerinden kredinizi öteleyebilrisiniz.

İkinci konuya gelelim şimdi şubeden geldim bu yazıyı yazıyorum 35000 liralık 36 ay vadeli kredim vardı ilk 6 ay ödendi aylık 1368 lira ödemesi vardı Temmuz ayına etelediler ilk taksit 2475 lira sonraki aylar 1404 gibi bişey ödüycem yani toplamda.
    Yani yaklaşık olarak her ay 35 TL fazladan ödüycem geri kalan aylarda 35x30= 1050 TL.
    İlk taksit 2475-1368= 1500'de öyle bi faiz var yani toplamda 35000TL lik kredimi kaşan 30 ayda 2550 lira faiz yansıtıyolar.
    Hani ne oldu birlikte başaracağız naralarına. Diğer ufak kredilerin bundan farkı yok toplamda 3 kredim var hepsi böyle.
    Aylık taksiti 3400 tl olan kredimi 3 ay ötelemek istediğimde total geri ödemede 6600 tl fark istendi.
    Başka bir şey yazmaya gerek yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: hdmaniac

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/142681368

diger konuda arkadaş böyle yazmış umarım dogrudur böyle olur
    Hadi inşallah öyle olur.
  • Ziraat bankası 60 ay 50.000 TL kredi çekmiştik , 1 taksit ödenmişti , kalan 59 takside 30 TL eklenerek 3 ay ertelendi. Temmuz ayında başlayacak ödemeler bilginize arkadaşlar. 30x59 = 1170 TL fark olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taktaktikitikitak -- 2 Nisan 2020; 17:18:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah herkesin yardımcısı olsun. Bu zamanda herkes harcamasını kısabildiği kadar kıssın. Parası olanda kıssın. Gıda haricinde harcama yapmayın.

• Arkadaşlar şu kredi erteleme işlerini başka konuda konuşurmusunuz lütfen amacından çıktı konu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsine başvurdum 3 bankaya da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiaValentina -- 2 Nisan 2020; 17:41:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenmate

Bence burada en önemli etken başvuran sayısı eğerki beklentinin üzerinde başvuru olursa şartları biraz daha sıkılaştıracaklardır. Normal bir ihtiyaç kredisi olsaydı yukarıda belirtmiş olduğunuz şartlarda alma ihtimaliniz sıfıra yakındır ama bu kredi türünde değerlendirme kriterleri açıkça henüz belirtilmemiş yani bu kredinin değerlendirme koşullarını tam olarak bilmediğimiz için bu şartlarda kredi alıp alamayacağını kimse bilemez en iyisi başvurunu yapıp beklemen Allah yardımcın olsun
    Hocam bende akşam başvurdum Halk banka cevap gelmedi hala. sigortam yok ama findeks puanim iyi ama 2 kredim var FIba ve finansta. Sence verirlermi hocam?

• 10bün tl yi 11280 olarak ödüyoruz.ne anlamı var anlamadım

• Ekmek arası melemen kullanıcısına yanıt
    Değerlendirme kriterleri neler bilmiyorum hocam kimsede bilmiyor açıkçası oradan buradan alınan kulaktan dolma bilgiler üzerinden net birşey söylemek yanlış olur bankalardan yapılacak olan geri dönüşleri beklemek en sağlıklısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenmate

Değerlendirme kriterleri neler bilmiyorum hocam kimsede bilmiyor açıkçası oradan buradan alınan kulaktan dolma bilgiler üzerinden net birşey söylemek yanlış olur bankalardan yapılacak olan geri dönüşleri beklemek en sağlıklısı
    Evet haklısın hocam artık beklemekten başka çare kalmadı teşekkürler.

• MiaValentina kullanıcısına yanıt
    Haha al işte bi akıllı daha başvuruların geçersiz sayıl şimdi,sadece bir bankaya başvurulabiliyordu geçmiş olsun avucunu yala.

• radko kullanıcısına yanıt
    Kim demiş yok öyle birşey

Tek akıllı sen misin?

Evet

İyi bi kuruş kredi alamıcan bütün bankalara başvurduğun için ,şartlar arasında sadece 1 kamu bankasına başvuru vardı.

Krediyi alınca şeker alırım sana avucunu yalamazsin

İhtiyaci olan herkes alabilir umarim takilmayin trollere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HOLYMANIAC kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ziraatte basvuru silindi diye gorup diger bankayda basvurdum nasil cozebilirim peki

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.