Şimdi Ara

5.000 TL ALTI GELİRİ OLANA DESTEK KREDİSİ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.867
Cevap
95
Favori
1.451.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vakıfbank müştersi olmayıp internet şubesinden başvurana sadece telefonuna doğrulama msjı geliyor,link li msj gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 2 Nisan 2020; 18:54:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HOLYMANIAC

Hali hazırdaki VAKIFBANK müşterilerine dediğiniz uygulama yapılıyor.
    Ancak VAKIFBANK müşsterisi olmayıp VAKIFBANK internet sitesinden başvuranlara geliyor sms ile link....
    Vakıfbank müşterisiyim 5 yıldır ve maaşım 5 binden az ikametimde de bir tek ben oturuyorum, Dün sabah sms ile başvurmuştum fakat dediğiniz link bana gelmedi hiçbir cevapta gelmedi internet sitesinden tekrar mı başvurmalıyım acaba?
  • VakıfBank müşterisiyim, sadece SMS attım. Link gelmedi. Haber vereceklerine dair SMS geldi sadecd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar diyelimki 10arkadaş aynı evde yaşıyoruz eve giren toplam para 20k. Hane halkı olarak sayılıyomuyuz?
  • tadigrat T kullanıcısına yanıt
    Sence?

• quote:

Orijinalden alıntı: tadigrat

Arkadaşlar diyelimki 10arkadaş aynı evde yaşıyoruz eve giren toplam para 20k. Hane halkı olarak sayılıyomuyuz?
    Evet hepinizin adresi o ev ise hepinizin geliri toplanır
  • birkan2096 B kullanıcısına yanıt
    Vakıfbank sms ile başvuruyu kaldırmış...
    Sitesine koyduğu link üzerinden tekrar başvuru yapanlar var..
  • Son durum nedir

• Bekliyoruz bir gelişme yok henüz.
  • oğuzy0 O kullanıcısına yanıt
    AMACIN NE ?

Forumda bir mod yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HOLYMANIAC

Arkadaşlar büyük harf ile yazacağım kusura bakmayın.....

!!!!BU DESTEK KREDİSİNE 3 BANKA DAN SADECE BİR TANESİNE BAŞVURU YAPILACAK!!!!
    !!!!1 DEN FAZLA YAPILAN BAŞVURU MÜKERRER SAYILIP DİKKATE ALINMAYACAK!!!!
    5 banka var hocam daha başvuru alanı 3 tane diğerleri başvuru bile açamadan ziraat sonuçlandırma yapaz gibi gözüküyor

• cono01 kullanıcısına yanıt
    5000 tl altı geliri olanlara kgf garantili kredi veren 3 banka var HALKBANK ZİRAAT ve VAKIF diğer 2 si hangisi ?
  • Ailemden ayri başka sehirde yasiyorum fakat ikametgahım ailemin olduğu yerde ikametgahimi değiştirmeden basvursam olur mu yoksa illa ki değiştirmem mi gerekiyor. cunku ailemle 5000 ustu oluyoruz onlarsiz 5000 alti

Edir : Annem ziraat bankasina basvuru yapmişti mesaj geldi bugun ön basvuru olumlu sonuclandiğina dair. Bende ikametgah güncellemeden basvursam sorun olmaz sanirim Vakifbanka basvuracagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutt159 -- 2 Nisan 2020; 20:17:53 >
  • HOLYMANIAC kullanıcısına yanıt
    Katılım bankaları ama katılım bankacılığı gereği nakit para olmuyor, vadeli kar paylı satış normalde, bu sefer nasıl yapacaklar bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: oğuzy0

Bu mesaj silindi.
    Tıklamayın virüs 🦠

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutt159

Ailemden ayri başka sehirde yasiyorum fakat ikametgahım ailemin olduğu yerde ikametgahimi değiştirmeden basvursam olur mu yoksa illa ki değiştirmem mi gerekiyor. cunku ailemle 5000 ustu oluyoruz onlarsiz 5000 alti

Edir : Annem ziraat bankasina basvuru yapmişti mesaj geldi bugun ön basvuru olumlu sonuclandiğina dair. Bende ikametgah güncellemeden basvursam sorun olmaz sanirim Vakifbanka basvuracagim
    Kredi destek paketine başvurduğuna emin misiniz annenizin ? Daha burada bir ton insana gelmedi cevap.

• tadigrat T kullanıcısına yanıt
    ikamet adresinize bağlı. sistemde hepiniz o ikamette gözüküyorsanız aynen öyle
  • mahmutt159 M kullanıcısına yanıt
    her hane halkından 1 kişi başvurabilir. sen başvuramazsın.
  • mesajına cevap gelen varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.