Şimdi Ara

5.000 Tl'm var araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 18 yaşıma 2 ay kaldı ve 18 ime bastığım gibi ehliyet alacam tabi bundan önce bi araba almak istiyorum, abimin üstüne.
    Ama kesin kararlıyım hani 18 ini bekle falan gibi cevaplar vermeyin
    5.000 tl birikmişim var ve arba kullanmam fena deil hangi marka almamı tavsiye edersiniz ilk kez alacağım için ve sürekli olarak yeni başlayanlar için süreceğim bişi biliyorum 5.000 tlye bişi gelmez ama en azından bi lada samara, şahin gibi arabalarda alınmıyor değil tecrübeli abilerm bi yardımda bulunsa çok süper olur

• Şahin al hocam. Hem parçası ucuz. Toplaması da kolay. Parçası ucuz. 2.el çok iyi. Apaçilik yapma . Modifiye yapıcaksan da adam akıllı düzgün bişey yap. Pişman olmazsın. Acemiliğini iyice alırsın. Sonradan kullandığın iyi arabalardan zevk almaz şahin'in sürüşünü özlersin.

Not : Şahin kullanıcısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykush99

Şahin al hocam. Hem parçası ucuz. Toplaması da kolay. Parçası ucuz. 2.el çok iyi. Apaçilik yapma . Modifiye yapıcaksan da adam akıllı düzgün bişey yap. Pişman olmazsın. Acemiliğini iyice alırsın. Sonradan kullandığın iyi arabalardan zevk almaz şahin'in sürüşünü özlersin.

Bizimde bi ara şahin beyaz vardı ama babam sattı connect aldı şimdi ayrı yaşıyoruz. Tavsiyeniz için teşekkürler :)
    Bu arada Lada nasıl sizce hem şahin e göre daha ucuz ..

• quote:

Orijinalden alıntı: iNukezZ!

quote:

Şahin al hocam. Hem parçası ucuz. Toplaması da kolay. Parçası ucuz. 2.el çok iyi. Apaçilik yapma . Modifiye yapıcaksan da adam akıllı düzgün bişey yap. Pişman olmazsın. Acemiliğini iyice alırsın. Sonradan kullandığın iyi arabalardan zevk almaz şahin'in sürüşünü özlersin.

Bizimde bi ara şahin beyaz vardı ama babam sattı connect aldı şimdi ayrı yaşıyoruz. Tavsiyeniz için teşekkürler :)
    Bu arada Lada nasıl sizce hem şahin e göre daha ucuz ..

Lada hakkında bildiğim şeyler ; Yakıtı az motoru verimli . İç mekan tarihi eserden kalma. Arka stop farları şahin'le aynı sayılır. Rüzgar sesi alma durumu var. Kapı kolları ilginç . Az yakar iyi kaçarlardan.

• neredeyse 1 sene var erken değilmi hakkaten.

Ama lada samara al
  • bence de lada samara tercih et.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=74756420

Bu olur mu? 5000 değil ama belki düşünürsünüz. En azından fikir olur sizin için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

+1

Eğer acemi isen bu araçların parçaları çok ucuzdur ve heryerde bulunur. Artistlik yapmadan binersen sıkıntı da yaşamazsın.

• Abicim alıyorsunuz 3-5 binlik araba sonra niye bir kazada 6genç öldü.Biraz daha bekleyip biraz daha güvenlikli bir araba almanı tavsiye ederim.18 yaşında bir şahinle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 18 ime yeni girdim daha ehliyet alamadım ama yazıldım sınavı bekliyorum.Bende ilk aracımı aldım 2004 model 307.İlk aldıgımdan sonra keşke daha ucuz bişey alsaydım diyordum am şimdi kullanmayı ögrendim baya iyikide ucuz bi araba almamışım diyorum.İlk kullandıgım araç şahindi ve 15dk kullandım ondan sonra diek kendi arabamı kullanmay başladım.Şahin türünde bi araba alınabilir o paraya parça ucuz tabi apaçilik yapmassan pekte soroun olma gibi ilk arab olarak alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genckaptan

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=74756420

Bu olur mu? 5000 değil ama belki düşünürsünüz. En azından fikir olur sizin için.

Hocam güzelde 6300 biraz fazla ve benim İstanbul'a gitme şansım çok az..
  • Uygun bi broadway vardı 4500TL gönderdik acayip temizdi. Ucuza yolladık sana 5000'e verirdim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: iNukezZ!

Arkadaşlar 18 yaşıma 2 ay kaldı ve 18 ime bastığım gibi ehliyet alacam tabi bundan önce bi araba almak istiyorum, abimin üstüne.
    Ama kesin kararlıyım hani 18 ini bekle falan gibi cevaplar vermeyin
    5.000 tl birikmişim var ve arba kullanmam fena deil hangi marka almamı tavsiye edersiniz ilk kez alacağım için ve sürekli olarak yeni başlayanlar için süreceğim bişi biliyorum 5.000 tlye bişi gelmez ama en azından bi lada samara, şahin gibi arabalarda alınmıyor değil tecrübeli abilerm bi yardımda bulunsa çok süper olur

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-satilik-sahinn-61250639/detay düşünebilirsin 2.000tl cebinde kalır.

• Ford Taunus 2.0 GLS-GTS tavsiye ediyorum uzun yolda Şahin,Lada gibi araçlardan az yakar performansı,konforu da bu fiyata alacağın arabalardan üstündür parçası çok yaygın ve makuldur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.