Bildirim
5+1 alacağım tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sen önce nasıl bir bütçe ayırabilirsin ondan haber ver -
quote:
Orijinalden alıntı: civilcivil
sen önce nasıl bir bütçe ayırabilirsin ondan haber verquote:
Orjinalden alıntı: civilcivil
sen önce nasıl bir bütçe ayırabilirsin ondan haber ver
önce bütçe
Bu arada avatarın güzelmiş civilcivil
-
saolun saolun , emrah efsanesi sizlerle büyüyecekquote:
Orijinalden alıntı: KillForYou!quote:
önce bütçe
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: KillForYou!
quote:
önce bütçe
-
5+1 alma 5.1 al:)quote:
saolun saolun , emrah efsanesi sizlerle büyüyecek
quote:
Orjinalden alıntı: KillForYou!
quote:
önce bütçe
Alıntıları Göster
-
fiyat olarak max 200 dolar kdv si dahil olursa ii olur bu arada 5+1 ile 5.1 arasındaki fark nedir?quote:
Orijinalden alıntı: ramroat
5+1 alma 5.1 al:)
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: TeCHNiCK
fiyat olarak max 200 dolar kdv si dahil olursa ii olur bu arada 5+1 ile 5.1 arasındaki fark nedir?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: TeCHNiCK
fiyat olarak max 200 dolar kdv si dahil olursa ii olur bu arada 5+1 ile 5.1 arasındaki fark nedir?
fark yok kardeş arkadaş şaka babında takılmış.Philipsin bir kombosu vcardı dvd player la beraber geliyordu onu düşünebilirsin.
-
ben bilgisayar için dusunuyorum creative in sesini duydum mukemmel ama hangi model almam gerek onu bilmiyorum limit olarak 200$ yeter sanırımquote:
fark yok kardeş arkadaş şaka babında takılmış.Philipsin bir kombosu vcardı dvd player la beraber geliyordu onu düşünebilirsin.
Alıntıları Göster
-
logitech x-530 olabilirquote:
ben bilgisayar için dusunuyorum creative in sesini duydum mukemmel ama hangi model almam gerek onu bilmiyorum limit olarak 200$ yeter sanırım
Alıntıları Göster -
abi alıcan ilk cevap x-530 arkalardan az bi ses mm460 creative vs diycek sen 200$ varya ya x-530 yada mm460 öle bişe ol sonrada git bi de ses kartı alquote:
ben bilgisayar için dusunuyorum creative in sesini duydum mukemmel ama hangi model almam gerek onu bilmiyorum limit olarak 200$ yeter sanırım
Alıntıları Göster -
ben creative 5+1 5200 kullanıyorum. birçok ses sisteminin sesini dinleme imkanım oldu ama creative 80 dolarlık fiyatıyla çok iyi bence.quote:
Orijinalden alıntı: xxxxxthompson
abi alıcan ilk cevap x-530 arkalardan az bi ses mm460 creative vs diycek sen 200$ varya ya x-530 yada mm460 öle bişe ol sonrada git bi de ses kartı al
Alıntıları Göster -
logitech x-530 u dinlemedim ilk fırsatta dinliycem bu arada ses kartı almayı dusunmuyorum on board ses kartım 5+1 destekliyor yeterli verimi alırım sanırımquote:
Orijinalden alıntı: supremum
ben creative 5+1 5200 kullanıyorum. birçok ses sisteminin sesini dinleme imkanım oldu ama creative 80 dolarlık fiyatıyla çok iyi bence.
Alıntıları Göster -
CREATİVE ! 5200 DOLBYquote:
logitech x-530 u dinlemedim ilk fırsatta dinliycem bu arada ses kartı almayı dusunmuyorum on board ses kartım 5+1 destekliyor yeterli verimi alırım sanırım
Alıntıları Göster -
quote:
logitech x-530 u dinlemedim ilk fırsatta dinliycem bu arada ses kartı almayı dusunmuyorum on board ses kartım 5+1 destekliyor yeterli verimi alırım sanırım
Alıntıları Gösterquote:
Ben daha onboard ses kartından verim alanı görmedim
-
anakarttan denerim olmazsa alacas ses kartı napalımquote:
Orijinalden alıntı: MaGeSuKoquote:
Ben daha onboard ses kartından verim alanı görmedim
Alıntıları Göster
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
on board ses kartını sakın o hoparlörlere takma hevesin kursağında kalır.Önce bi ses kartı al
-
arkadaşlar gerçekten bendede intel ankaartın 5+1 onboard ses kartı var creative 5200 le çok tatmin edici ses alıyorum. daha iyi bi ses kartı alsam çok daha iyi ses alabilir miyim yani şuan hoparlörleri tam verim kullanamıyor muyum?quote:
on board ses kartını sakın o hoparlörlere takma hevesin kursağında kalır.Önce bi ses kartı al
Alıntıları Göster
-
daha iyi bir ses kartıyla daha iyi bir ses alırsın da elindeki hoparlörün kısıtlı imkanları için bu değmez bence , belki bir live 5.1 alabilirsin ama fazlası gereksiz çünkü sesi açınca nasıl olsa bozulcakquote:
Orijinalden alıntı: supremum
arkadaşlar gerçekten bendede intel ankaartın 5+1 onboard ses kartı var creative 5200 le çok tatmin edici ses alıyorum. daha iyi bi ses kartı alsam çok daha iyi ses alabilir miyim yani şuan hoparlörleri tam verim kullanamıyor muyum?
Alıntıları Göster
-
quote:
daha iyi bir ses kartıyla daha iyi bir ses alırsın da elindeki hoparlörün kısıtlı imkanları için bu değmez bence , belki bir live 5.1 alabilirsin ama fazlası gereksiz çünkü sesi açınca nasıl olsa bozulcak
Alıntıları Gösterquote:
daha iyi bir ses kartıyla daha iyi bir ses alırsın da elindeki hoparlörün kısıtlı imkanları için bu değmez bence , belki bir live 5.1 alabilirsin ama fazlası gereksiz çünkü sesi açınca nasıl olsa bozulcak
Belki audigy 2z ye gerek yok ama en azından orta sınıf bir ses kartı hoparlörlerinden daha iyi bir ses almanı sağlayacaktır.
-
hade yaw gerçektenmi?quote:
Orijinalden alıntı: haccker
CREATİVE ! 5200 DOLBY
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: haccker
CREATİVE ! 5200 DOLBY
bence orta bütçe için x530 yada t5900
daha alt bütçe için sbs serisi olabilir
yukarı seviyede de z5500 z5300,mega,9940
Benzer içerikler
- elyaf nerede satılır
- en iyi bass markası
- sağ kulaklıktan ses gelmiyor
- woofer nedir
- arabada müzik dinlerken ses kesiliyor
- en iyi ses sistemi
- en iyi hoparlör markaları
- dolby audio nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X