Şimdi Ara

5+1'de alçak seste kaybolmayacak netlik ve tizlik için ne önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Yamaha receiver ve LG DVD kullanıyorum. 5+1 ses sistemi alacağım önerilerinizi okuyorum ve çok faydalanıyorum. Emek harcayan herkesin ellerine sağlık.

Benim öğrenmek istediğim şu; Malum geceleri alçak sesle film seyretmek gibi bir mecburiyetimiz var, komşuları rahatsız etmemek için. Alçak sesle dinlediğim zaman kaybolmayacak tiz ve net ses istiyorum. Bu ihtiyacıma cevap verecek bir ses sistemi tavsiyesi istiyorum sizden. Mesela Megaworks TX550 buna uygunmudur? Bütçem 500 YTL civarındadır.

Şimdiden emek harcayacak herkese çok teşekkür ediyorum.

• yamaha receiver'da night listening mod ile bunu gerçekleştirebilirsin..
    bu modda konuşma sesi, efekt sesleri gibi sesler kayba uğratılmadan ana ses makul ölçüde tutulur..

bu işi yapmak için özel bir hoparlör yoktur, olsa bile, eğer düşük seslerde tiz ağırlıklı bir ses verirse yüksek seslerde de kulak tırmalayıcı adam öldüren sesler çıkartabilir?!
    siz alabileceğiniz en kaliteli hoparlörleri alın, sorununuzu dinleme modları veya eq ayarları ile halletmeye çalışın..
  • megaworks e zamanında ilave olsun diye 2 ek hoparlör aldım ve bağladığımda megaworksun yanında ne kadar kalitesiz tiz verdiğini fark ettim. ancak megaworksu dvd player a bağladığımda ise meganın tiz kalitesinde çok bariz bir düşüş gördüm. tavsiyem megaworksu dvd player a bağlama. yada bağlıcaksan megakumandasından tiz i açtığın zaman beraberinde gelicek olan ve tamamen dvd playerdan kaynaklanan dip gürültüsüne pek kulak asma.
  • elinde yamaha receiver varken amfili bir hoparlör(megaworks) almak niye?
  • 5+1 hoparlör seti deseydi bende diyecektim ne alaka mega diye ama doğrudan 5+1 ses sistemi diyince işin içine hazır amfili hoparlör setleri giriyor. dolayısıyla receiver i devre dışı bırakacağını düşündüm neyse
  • bence 4 adet bookself hoparlör ve 1 adet center la bu iş çözülür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.