Şimdi Ara

5+1 decoder hakkında yardım ? Fazla vaktinizi almaz yardım ederseniz çok sevinirim :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben bir konuda sizden yardım istiyecektim, eğer yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Size sorunumu kısaca anlatıyım; şimdi bende logitech z506 var laptopum içinde Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 USB Ses Kartı var ve de birde ps3 var.

Bilgisayarımdan ses kartı sayesinde 5+1 alabiliyorum ama ps3 ümden alamıyorum bunun için 2 tane dekoder var sanırım ama hangisini alıcam hangisi daha iyi, gerçekten 5+1 veriyormu, çeviriyomu bunları merak ediyorum!

(Aklımdaki şey şu 3 tane kablo dekodere bağlı olucak birtane optik kabloda ps3 oynadığım zaman ona takıcam laptoptan birşey yapmak isrediğim zaman ses kartının optik çıkışına takıcam. Tabi alıcağım dekoderde birden fazla optik giriş bulunursa daha makbul olur, hiç uğraşmam :) )

Bir Jazz decoder birde HDA-51A DIGITAL SOUND DECODER var sanırım, hangisini önerirsiniz ve bunları satın alabileceğim (elden nakit olarak olursa daha iyi olur, çünki internet üzerinden bir şeyler almaya tedirgin oluyorum) bir yer söylermisiniz ?

[ Biliyorum birçok konu var bu dekoder hakkında, araştırdım ama pek bir şey anlamadım, yardım ederseniz çok sevinicem, şimdiden teşekkürler :) ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerascioglu -- 23 Eylül 2012; 23:13:27 >

• Yardımcı olabilecek birisi yok mu :O
  • jazz tek optic girişe sahip size uygun değil
    hd rush audio playvision tarzı decoderler 2 optic girişe sahip uygun olabiler 2. el fiyatları uygun
    eğer parada sorun yoksa 2. el ddts 100 decoder öneririm

ama bence gerek yok x-fi ile analog bağlantı ile bilgisayarda ses kartına dd dts çözdüreblir ses kartı optic çıkışına ps3 bağlayarak sesi ses sisteminden alabilirsiniz bir deneyin derim
  • ikiside out, çıkış ya olmuyor malesef denedim :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.