Şimdi Ara

5.1 ev sinema sistemi amfisi seçiminde yardım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam bunları anladığım kadarıyla emin hocamında dediği gibi hem dvd hemde bu sistemi çalıştıran cıhazlar var onların ikinci elini bulup almak istiyorum zaten bu cihazların orjinali bu şekilde yüksek ücretli amfilere para verip almak çok mantıklı değil amfiye yazık bence çok büyük sistem değil zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flatron58 kullanıcısına yanıt
    bu sistemin mantığı şu hepsi bir arada olsun filmi oynatsın 5.1 ses versin iş görsün sistemidir. dvd playerlere takılır evet ama gel gör ki hem dvdlerin çağı kapanmak üzere hem de dvd alıp izlemek sence yılda kaç kere yapacağın bir şey. o yüzden indrdiğin filmleri tv de yada herhangi bir playerde açıp bir amfiye bağlamak bana biraz daha mantıklı geliyor. tabi ki tercih meselesi. aslında cihazı da bozuk bile olsa alsaymışsınız olurmuş genelde tamiratı olan cihazlar oluyor. letgo dan 100 liraya alıp ufak mitratla canlandıran insanları çok gördüm ve o 100 liralık cihaz teknoloji markette 1000 lira sütü fiyatlarla satılıyor. dediğim gibi tercih meselesi
  • onlygodforgives O kullanıcısına yanıt
    Dediklerinize katılıyorum, ikinci el DVD oynatıcı olmasabile, mutlaka dts destekli dijital optik girişleri olmasını tavsiye ediyorum.. dediğiniz gibi 300 ile 600 TL arası yanlış hatırlamıyorsam, eski model fakat marka Avr gövdeleri ikinci el satışta gördüm gibi ...

• onlygodforgives O kullanıcısına yanıt
    hocam cihaz bana biryerden bedavaya geldi ama çalıştırıcak aleti olmadan para veripte almadım benim amacım çalıştırıp tvden ses alabilmek ama her cihazda tv bağlanmıyor anladığım kadarıyla dvdsiyle işim yok evde 10 senedir dvd var 6 7 senedir çalıştırmıyoruz bile ama o sadece dvd bunu çalıştırıcak çıkışları yok tabikide

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.