Şimdi Ara

5.1 Ev Sinema Sistemi Digiturk'e nasıl bağlanır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5.1 ev sinema sistemim var , bu cihaz ile digiturk izlerkende ses almak istiyorum.. Bu mümkün müdür ?

Aşağıda digitürk ve ses sistemimin resimleri bulunmaktadır. Yardımcı olursanız sevinirim..

Teşekkürler

• Bunlar Ses Sisteminin fotoğrafları

Buda digitürkün arka kısmı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zardaen -- 11 Ocak 2010; 18:23:26 >

• SPDIF coaxial kablo ile bağlantı demektir, ev sinema sisteminizde de girişi varsa, bir coaxial kablo ile dijital bağlantı yapabilirsiniz.
  • digital bağlantı alamazsın..

ancak klasik stereo dediğimiz kablo ile dt nin audio çıkışından anfinin L R audio girişine bağlantı yaparak ses alablirsin
  • Öncelikle teşekkür ederim..
    SPDIF coaxial kablo girişi var mı benim ses sistemimde yukarıdaki fotoğraflardan görüyorsunuz ?
    2. sorumda digital bağlantının farkı nedir ? Ben niçin digital ses alamıyorum? Yanlış mı anladım beni aydınlatırsanız sevinirim, digital ses alamamam arkadan ve önden gelen seslerin ayrılmaması mıdır ? Bu konumda biraz cahilim =)
  • Resimden gördüğüm kadarıyla sahip olduğun ses sisteminin digital girişi yok (Optik ya da SPDIF "coaxial kablo")
    Bu durumda da sadece basit bir lale kabloyla (kırmızı beyaz) stereo yayını destekleyebilecek bağlantıyı yapabilirsin...

Bir de tavsiyem digiturk receiver fotoğrafındaki scart kablo kalitesiz, kaliteli bir Scart kablo ile görüntünü çok daha iyi hale getirebilirsin..
    (Piyasada kaliteli Scart - Scart uçlu kablolar 25 -30 TL. civarında)

Yeni bir AV Receiver almayı düşünürsen mutlaka optik girişi de olsun diye düşünme, SPDIF destekli bağlantılarda, kaliteli ve oldukça kalın Coaxial
    kablo kullandığında, optik bağlantıyı aratmaz.
  • Tekrar teşekkür ederim ilginiz için fakat hala anlayamadığım nokta digital ile stereo arasındaki farkı bilmiyorum belki komik gelebilir ama ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.