Şimdi Ara

5+1 EV SINEMA SISTEMI SES SORUNU YASAMAKTAYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ONCELIKLE MERHABALAR...YENI ALMIS OLDUGUM 5+1 SİNEMA SISTEMIYLE ALAKALI SES SORUNU YASAMAKTAYIM.FILM IZLERKEN SES (KONUSMALARIN TUMU) ORTA HOPARLORDEN GELIYO..ARADA CALAN MUZIKLER DIGER HOPARLORLERDEN GELIYO...KOLONLARIN HEPSINDEN AYNI ANDA ESIT SES ALAMIYORUM.2 CH STEREO SECENEGINI SECTIGIMDE BU SEFER SES SADECE ONDEKI IKI KOLONDAN GELIYO. OTOMATIGE ALDIGIMDA DEDIGIM GIBI KONUSMALAR TEK HOPARLORDEN DIGER SESLER 4 AYRI KOLONDAN DAGILARAK CALIYO. BU BIR SORUNMUDUR YOKSA BUNLAR BOLEMI CALISIR. BI KAC ARKADASIM IZLEDIGIN DVD YE GORE FARKLILIK GOSTEREBILRI DEDI AMA DENEMEDIGIMDE FILM KALMADI HEPSINDE AYNI. BU ARADA RADYO DINLERKEN SESI BUTUN HOPARLORLERDEN ALABILMEKTEYIM KAFAM IYICE KARISTI...BU KONUDA TECRUBEMDE YOK NE YAPACAGIMI SASIRDIM ACIKCASI... URUN MARKASI SONY BDV-E690...SIMDIDEN TESEKURLER

• Bendede Philps in var 5+1 sinema sistemi ama sadece hopolörlerin alt kısmı calısıyor hepsinde aynı sadece bir tarafı calısıyor aylardır çözamedm sorunu farklı kablolar dahi denedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.