Şimdi Ara

5+1 Kurulumu hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle iyi bayramlar.
    Bugün Logitech 5+1 aldım ancak istediğim verimi halen elde etmiş değilim. yardımcı olursanız çok sevinirim.

Anakartım 7+1 ses sitemini kaldırabilecek kapasitede.
    Ekstradan Creative Blaster X-Fi ses kartım var. Ancak ses kartım ile uyum sağlayamadığımdan dolayı onboard olarak kullanmayı tercih ediyorum.

Ses sitemi içerisinde resimlerde görüdğünüz üzere 3 renkte kablo mevcut. Yeşil+sarı+siyah.

Ana kartımda 6 farklı renkte. Kabloları ilgili renkli bölümlere taktığım zaman arka iki kolondan ses gelmemekte.
    Sadece yeşil kabloyu taktığımda ise; tüm hoparlörlerden ses gelmekte ancak arkadaki kolonlardan verim alamamaktayım.

Yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmam gerekli?

• quote:

Orijinalden alıntı: SanCreaL

Arkadaşlar Merhabalar,
    Öncelikle iyi bayramlar.
    Bugün Logitech 5+1 aldım ancak istediğim verimi halen elde etmiş değilim. yardımcı olursanız çok sevinirim.

Anakartım 7+1 ses sitemini kaldırabilecek kapasitede.
    Ekstradan Creative Blaster X-Fi ses kartım var. Ancak ses kartım ile uyum sağlayamadığımdan dolayı onboard olarak kullanmayı tercih ediyorum.

Ses sitemi içerisinde resimlerde görüdğünüz üzere 3 renkte kablo mevcut. Yeşil+sarı+siyah.

Ana kartımda 6 farklı renkte. Kabloları ilgili renkli bölümlere taktığım zaman arka iki kolondan ses gelmemekte.
    Sadece yeşil kabloyu taktığımda ise; tüm hoparlörlerden ses gelmekte ancak arkadaki kolonlardan verim alamamaktayım.

Yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmam gerekli?

şöyle bir öneride bulunayım sistemi stereodan giriş yapın.
    ayrıca medya kaynağınız 7+1 ise 7+1 ses alırsınız stereo sesi 5+1 iniz (2 kolon uzerınden) stereo olarak size aktarıcaktır.
    bunun ıcın gerek yok zorlamaya 5+1 ses i ancak filmlerde duyarsınız.
    ya da virtual surround gibi sanal kuşatma ozellıgı olan medya sistemleri stereo sesi 5 kolona yaymaktadır.
    sisteminizin böyle bir ozellıgı varsa 5+1 modunda baglayınız onun harıcınde 5+1 modundan ziyade stereo modu seçmeniz
    sizin için daha ıyı olacaktır. kolay gelsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: akyurt

şöyle bir öneride bulunayım sistemi stereodan giriş yapın.
    ayrıca medya kaynağınız 7+1 ise 7+1 ses alırsınız stereo sesi 5+1 iniz (2 kolon uzerınden) stereo olarak size aktarıcaktır.
    bunun ıcın gerek yok zorlamaya 5+1 ses i ancak filmlerde duyarsınız.
    ya da virtual surround gibi sanal kuşatma ozellıgı olan medya sistemleri stereo sesi 5 kolona yaymaktadır.
    sisteminizin böyle bir ozellıgı varsa 5+1 modunda baglayınız onun harıcınde 5+1 modundan ziyade stereo modu seçmeniz
    sizin için daha ıyı olacaktır. kolay gelsın.

Tavsiye edebileceğiniz virtual stüdyo programı var mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.