slm hrkse bende 5+1 ses sistemi almak istiyorum ama ev sinema sistemleriyle diğer ses sistemler arasında ne fark var?forumları okudum x-530 öneriliyo genellikle bu aleti alırsam eğer film izlerken bi ev sinema sistemindeki kadar performans alabilcekmiyim? normalde 150 ytl kadar bi para harcamayı düşünüyorum.hem pc de hemde dvd player'a bağlayıp kullanmayı istiyorum(shov x-500 dvd playerım var).x-530 gibi ucuz sistemlerde dolby digital,dts vb. özellikler var mı?önerebileceğiniz başka ses sistemleri var mı(150 ytl civarı) yardımcı olursanız sevinirim.kolay gelsin
dostum aynı mesajı başka başlığa da yazmışsın,bence orda devam et,hatta cevabı oraya yazdım
x530 un dd,dts gibi özellikleri desteklemesinin bi anlamı yok,cunku bu olayı ses kartı yada dvd-player lar gerçekleştiriyor.ses sistemine ise bu ayrıştırılmış sesi dışarıya vermek kalıyor.haa birde o cok şaşalı görünen ev sinema sistemlerini tavsiye etmem.cunku tahminimce(bi kaçına şahit oldum) sinema sistemlerindeki rms değerleri genelde sallamasyon değerler.bence yine ne varsa pc multimedyada var(onlarıda bulması cok zor).kardeş eğer dvd-player ında analog girişiler varsa x530 u alıp rahatlıkla kullanabilirsin ama eğer yoksa dijital bir set almak zorunda kalırsın bu da bütçeyi bayagı bir zorlar(sete göre değişir) Orijinalinden alıntı: tr_smach
slm hrkse bende 5+1 ses sistemi almak istiyorum ama ev sinema sistemleriyle diğer ses sistemler arasında ne fark var?forumları okudum x-530 öneriliyo genellikle bu aleti alırsam eğer film izlerken bi ev sinema sistemindeki kadar performans alabilcekmiyim? normalde 150 ytl kadar bi para harcamayı düşünüyorum.hem pc de hemde dvd player'a bağlayıp kullanmayı istiyorum(shov x-500 dvd playerım var).x-530 gibi ucuz sistemlerde dolby digital,dts vb. özellikler var mı?önerebileceğiniz başka ses sistemleri var mı(150 ytl civarı) yardımcı olursanız sevinirim.kolay gelsin