merhaba arkadaşlar ... piranha 5.1 ses sistemi aldım fakat bunu hp nx7400 ey508es model laptobumda çalıştıramadım.
ses sisteminin çıkışlarını tam olarak taktım fakat 3 tane giriş mevcut ve laptopa bildiğiniz üzere 1 kulaklık çıkışı var.
kulaklık çoklayıcılar ile 3 ünü bağlasam sorun düzelirmi acaba ?
araştırdığıma göre tek giriştende 5.1 in tüm hoparlorleri çalışabiliyomuş fakat ben beceremedim...
win 7 kullanıyorum.
xpde tek girişten bile sorun olmuyor sırf bunun için xp ye dönmek de istemiyorum...
şuan merkez ve hoparlorden biri çalışıyor sadece diğer küçük 4 ünde ses yok nolur yardım...
galiba problemin çözümü harici ses kartı almam mı ?
tek cikisla 3 tane baglayamazsin coklayiciyla ki o kulaklik cikisiyla hic olmaz hani digital ses karti olsa onda tek cikis var audigy2zs'de oyleydi.cozumun harici usb 5.1 ses karti almak creativenin var 150 lira olmasi lazim.
yav ben bu ses sistemine 70 lira verdim :) küçücük usb için 150 lirmı vercem :)
bu teknoloji adamı batırır...
saol hocm yardımın için...
Anladığım kadarıyla şu an center+subwoofer şeklinde ses alıyorsun.2+1 olarak kullanabilmen için windowstan ses ayarını stereo ya getir.5+1 için ses kartı şart malesef.
smh_20 hocam dediğin gibi center+sub ses alıyorum. bildiğiniz gibi laptopta bie kulaklık çıkışı var ve ona takıyorum. onun diğer ucundada 2 çıkış var birini subwofer diğerinide hangisine takarsam o çalıyo... zaten stereo seçili ama sub+ sağ-sol şeklinde ayarlayabilirmiyimki. yani bir sub 2 çevre birimi şeklinde...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme