Şimdi Ara

5+1 ses sistemini pc de kulanamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde samsung ht d350 5+1 ev sinama sistemi var ben bunu pc de müzik dinlemek icin kullanmak istiyorum aux ile baglıyorum ama söyle bir sorun var sag sol ve subwoofer calışıyor fakat center surraund rigth ve left calışmıyor nedeni ne bilmiyorum bunun icin ne yapmam lazım

5+1 ses sistemini pc de kulanamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlyas Yüzbaşı -- 15 Ocak 2025; 12:58:58 >

• Ürün ile ilgili bir konu var hocam, oraya sormanda daha iyi olabilir. Mesela orada ikinci yorum şöyle:

https://forum.donanimhaber.com/samsung-ht-d350-video-inceleme--57927443#58110531

Anladığım surround çıkışlarını sadece optik ses girişinden 5+1 ses verildiğinde kullanabiliyorsun, normal stereo sesi surrounda yaymıyor.

• Aux ile çevresel ses alamazsınız. Çünkü sadece 2 kanal bağlamış oluyorsunuz ve sadece sağ ve sol hoparlörden ses çıkıyor. Tüm kanalları kullanmak için optik bağlantı yapmanız lazım. Pcnizde optik ses çıkışı yok ise hdmi üzerinden ses ayıran cihazlar var. Hdmi bağlantısını hdmi ve optik olarak ayırıyorlar. O tür bir cihaz kullanabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMI Ses Sistemi ve 5+1
    2 yıl önce açıldı
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.