Şimdi Ara

5+1 SES SİSTEMİNİN ANOLOG ÇIKIŞLARINI OPTİK...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba...ses sistemimden 5+1 gelen çıkışları dvd ye bağlayabiliyorum ordan tv ye scartla aktararak görüntü alıp sesi sistemden alıyorum.sormak istediğim ses sistemimde sadece anolog çıkış var bu çıkşları optik veya koaksa çeviren bir aygıt var mı?yani ses sisteminden çıksın varsa öyle bir aygıt ona girsin 5+1 ler :) komik bir cümle oldu ama olsun bu giren 5+1 analogdan optik veya koak çıkış olsun onuda dvd ye bağlıyayım (yeni dvd dimde sadece optik ve koak çıkış var 5+1 analog çıkş yok).böyle bir cihaz varmı??? saygılar.

• benım bıldıgım oyel bı cevırıcı yok olsa bıle zaten hıcbır zaman optık cıkıstakı gıbı ses alamazsın...
  • Dekoder alman gerekir bunun için.Satılıyor mu bilemiyorum bu şekilde.Varsa da pahalıdır,optik girişli sistem almak belki de daha mantıklıdır.
  • arkadaşlar aynı şeyi bende denedim bulmak için aylarca araştırdım arayan arkadaşa söylüyorum
    böyle bir cihaz var buldum güç adaptörüyla falan çalışan bi dönüştürücü. almak istedim ancak yaban cı bir alışveriş sitesiydi hatta birçok yabancı site de var ancak güvenemedim iyi performans vermez diye çekindim fiyatı yeni bir anfi ye göre uygundu 150-250 tl arası çok oldu oyüzden adresi hatırlamıyorum analog to digital şeklinde aratmıştım
    istersen aratmaya devam et
    var yani
  • analog to digital istemiyor ki arkadaş yanlış sormuş daha doğrusu tersten sormuş soruyu bildiğin decoder soruyor

ebay linki vermiştim alıp kullanan vardı ama link ölmüş sanırım bakacaksınız artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.