Şimdi Ara

5+1 Sistem boşta kısık uğultu sesi veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 5+1 sistem hiç bir şey çalmıyorken boştayken kısık halde kulağımı yanaştırdığımda bu ses geliyor subwoofer'a elimi koyuyorum çok az titriyor durduğu yerde.. stereo kablo ilede aynı durum mevcut 5+1 şeklinde kasaya bağladığmdada aynı durum mevcut daha önceki 2+1'de böyle bir sorun yoktu, topraklama felan derseniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratDym -- 6 Eylül 2014; 22:32:18 >

• Kardeş merhaba

5+1 markası nedir ? Ne zamandan beri bu sesi çıkarmaya başladı o uğultu dediğin trafo dızıltısı da olabilir. Şayet sistem kapalıyken de subwoofer dan uğultu geliyorsa senin 5+1 in tam olarak kapanmıyor demektir. Anfi distorsiyonuda olabilir veya Anfi Girişi ucu boşta ise havadaki elektrik sinyallerini dolayıda ses yapabilir ki bu oolay tamamen normaldir. Ama anfin kaliteli ve distorsiyonu düşükse ses bile duyamazsın. Giriş vermediğin sürece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tda 1562q kullanıcısına yanıt
    190 TL'ye Bimden alınan Logitech Z-506 ~ Önerdiğim gibi sistem çok iyi ve benim duyup rahatsız oldugum o sesi herkez duymaz ama ben onu duyduğum için rahatsız oldum, Biraz nette araştırdım bu modelde herkezde aynı sıkıntı varmış ve garantiyede gitse birşeyi yok deyip geri yolluyorlarmış haklılarda sistemde hiç birşey yok son ses aç dinle sorunsuz, bende dükkana koydum onu daha iyi oldu , ve bu koyduğum videoda hoporloru kapatıp telefonumun kayıt tuşuna bastım aynı ses yine geldi anlıcağın ben duyduğum o sesi açıklayamadım sizlere yani bu videodaki ses hoporlorden gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratDym -- 16 Eylül 2014; 15:56:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.