konuyu açmadan önce forumu biraz inceledim ama ben bu konudan çok uzakmışım... yani bi tavsiyeye ihtiyacım var... ben dvd+5+1 sistemlerden almak istiyorum.. ama tv seyrederkende 5+1den faydalanmak istiyorum. fiyat olarak 450YTL üst limitim var ama 700YTL de verebilirim.700YTL vererek oturma odasında 3 kişilik bi aile için sinema sistemi kurmak ne kadar mantıklı olur benim için?? Bi kaç ürün inceledim ama inanın kafam daha çok karıştı. bu konuyla ilgilenen arkadaşlardan acil tavsiyeler bekliyorum.. hangi ürünleri önerirsiniz?? şimdiden çok teşekkürler...
Anlaşılan bahsettiğinden ve bütçenden anladığım kadarıyla paket sistem alman en mantıklısı. Ben sana yardımcı olmak için, bütçene göre en uygun ve senin memnun bırakacak bir kaç ürünü, markası, modeli ve fiyatıyla birlikte yazayım.
Ucuzdan pahalıya:
Lg ev sinema sistemi paketi LH-T3600SE 369 YTL Philips ev sinema sistemi paketi HTS3620 499 YTL Sony ev sinema sistemi paketi DA-DZ110 689 YTL Philips ev sinema sistemi paketi HTS3115 699 YTL HDMI çıkışlı ileriye yönelik Sony ev sinema sistemi paketi HT-DDW780 889 YTL Panasonic ev sinema sistemi paketi SC-HT-855 899 YTL Lg ev sinema sistemi paketi LH-T9654 999 YTL HDMI çıkışlı ileriye yönelik
Hepsi peşin fiyatına kredi kartı 12 ay taksitli satılıyor. Peşin alım yapacaksan daha da ucuza alabilirsin.
Bütçene göre hangisi uyuyorsa alabilirsin. Kafanı da hiç karıştırma. Aksi takdir de, 1000 Ytl'yi ciddi bir şekilde aşmadan tek tek bağımsız sistem çok zor kurarsın ve belki de beklediğin gibi de olmaz. Bu paket sistemler bütçene göre hem uygun hemde yeterli olur.
Saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: teknika
Anlaşılan bahsettiğinden ve bütçenden anladığım kadarıyla paket sistem alman en mantıklısı. Ben sana yardımcı olmak için, bütçene göre en uygun ve senin memnun bırakacak bir kaç ürünü, markası, modeli ve fiyatıyla birlikte yazayım.
Ucuzdan pahalıya:
Lg ev sinema sistemi paketi LH-T3600SE 369 YTL Philips ev sinema sistemi paketi HTS3620 499 YTL Sony ev sinema sistemi paketi DA-DZ110 689 YTL Philips ev sinema sistemi paketi HTS3115 699 YTL HDMI çıkışlı ileriye yönelik Sony ev sinema sistemi paketi HT-DDW780 889 YTL Panasonic ev sinema sistemi paketi SC-HT-855 899 YTL Lg ev sinema sistemi paketi LH-T9654 999 YTL HDMI çıkışlı ileriye yönelik
Hepsi peşin fiyatına kredi kartı 12 ay taksitli satılıyor. Peşin alım yapacaksan daha da ucuza alabilirsin.
Bütçene göre hangisi uyuyorsa alabilirsin. Kafanı da hiç karıştırma. Aksi takdir de, 1000 Ytl'yi ciddi bir şekilde aşmadan tek tek bağımsız sistem çok zor kurarsın ve belki de beklediğin gibi de olmaz. Bu paket sistemler bütçene göre hem uygun hemde yeterli olur.
Saygılar...
çok saol arkadaşm çok yardımcı oldun. yalnız bi sorum olacak yazmayı unutmuşum benm uydu reciver ım war onuda bu sistemlere bağlayıp uydudan izlerkende kullanabilirmiym acaba? tekrar teşekkürler...
2 ucu lale jack lı bir ses kablosu ile kullanabilirsiniz ...
teşekkür ederim...
quote:
Orjinalden alıntı: teknika
Ucuzdan pahalıya:
Saygılar...
Panasonic ev sinema sistemi paketi SC-HT-855 899 YTL
arkadasım bu modelde de HDMI var ona gore secimini yap
Cihazı almadan önce bağlantı çeşitliliğine ve giriş adetlerine bakmanızı öneririm.Netten alacaksanızda , pdf. file ı nı indirip bakın...bu tarz kompakt cihazlarda çok fazla sayıda giriş çıkış noktası bulunmaz çünkü..Fiyat avantajı sağlasın diye bunlar az tutulur bu cihazlarda.