Şimdi Ara

5.1 sistemde 3 hoparlörden ses gelmiyor (5.1 uyumlu filmlerde dahi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlığa 5.1 uyumlu filmlerde diye ekledim çünkü genelde 2.1 uyumlu dosyalarda niye hepsinden ses gelmiyor diye soruyor.

Benimkisi onlardan farklı.
    Realtek HD Audio Manager'da ses testi yaparken de (5.1 seçiliyken) sol ve sağ dan ses geliyor centerdan ve diğerlerinden ses gelmiyor.

En son driverını yükledim
    Ses gelmeyen hoparlörlerin giriş-çıkışlarını çıkartıp tekrar taktım fakat olmadı.

Aklıma hiçbir şey gelmiyor, okumadığım konu kalmadı ama çözüm bulamadım hala.

• Pek anlamam ama win7 kullanıyorsan hoparlör özellikleri vardır ordan bi düzeylere bakın 5.1 kullanmadım ama Rear Green In Rear Pink In falan var işinize yarar mı bilemem ama bi göz atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: salimsa

Pek anlamam ama win7 kullanıyorsan hoparlör özellikleri vardır ordan bi düzeylere bakın 5.1 kullanmadım ama Rear Green In Rear Pink In falan var işinize yarar mı bilemem ama bi göz atın

Teşekkür ederim fakat hoparlörle ilgili bir çok yere baktım bahsettiğin şeyi anlamadım. Tam olarak nerden bahsediyosun
  • Başlat > Denetim Masası > Donanım ve Ses > Ses >
    Açılan yeni yerde Hoparlor > Özellikler (üzerine çift tıklarsanda açar)
    Haporlor Özellikleri > Düzeyler : Orada görmüş olduklarını açmayı bir dene seste bir değişiklik olacak mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartım 5+1'e Uyumlu mu?
    13 yıl önce açıldı
    7.1 Ses'i 5.1 De Dinlemek ?
    11 yıl önce açıldı
    5.1 HOPARLÖR SORUNU
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.