Şimdi Ara

5+1 sistemde tüm hoparlörleri aktif olarak kullanma acil yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar samsung HTE 350 sinema sistemi kullanıyorum. herkeste olduğu gibi tüm hoparlörlerden aynı anda ses alamıyorum sorunum var. Yayın AC3 olmalı Film AC3 olmalı vs vs tavsiyelerde bulunmayın sistemi zaten iyi biliyorum merak ettiğim şey sadece hoparlörleri 2 kanal veya 3 kanal seslerde dahi tümünden ses almam mümkünmü herhangi bi aparat vs varmı yada tek çıkışa çift hoparlör bağlasam çıkış yanar mı ?

• hocam 5+1 de bir özelik vardı adı aklıma gelmedi onu aktif edince diğer hoparlörlerede yayılmaktaydı sanırım onu yaparsanız olacaktır
  • Ne özelliği hocam biraz daha açıklayabilirmisin?
  • ferdstan kullanıcısına yanıt
    kumandadan surround ses modlarını bulun, bulamazsanız kullanma kılavuzuna bir bakın, orada ses modları veya ses ayarları ile ilgili kısımda yazması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manolpan -- 11 Mayıs 2016; 8:37:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferdstan kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım Sanal 5.1 veren uygulamayı seçiceksiniz cihazların genelinde bu ProLogic II olarak adlandırılır.Cihazı bu Moda alırsanız bütün Hop.lardan ses gelir.Stereo bir kayıtı bile 5.1 olarak yayar Hop.lara...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydinsakaryali A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler arkadaşlar ilk fırsatta deneyip sonucu yazarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2+1 ses sistemi için yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.