Şimdi Ara

5.1 Sistemi Tek Çıkışa Bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. X-Fi Xtreme Music ses kartım ile kullanmak için Creative THX 550 almıştım. Gecenlerde kasayı sattım notebook aldım. 5.1 ses sistemimi notebook da kullanmak mümkünmüdür? Hoparlörden gelen 3 adet kablo var notebook da 1 hoparlör ve 1 de mikrofon girişi var. Bu 3 adet kabloyu tek bir kabloya çeviren bir aparat var mı? Varsa nasıl randuman sağlıyor. Çevresel ses almamız mümkün olmuyordur heralde mantıken. Her hoparlörden aynı sesi veriyor olması gerek. Çok fazla bilgim yok ses sistemleri konusunda arkadaşlar. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

• pc in ses kartı 2 kanal dır dediğinize göre ses sisteminin arkasında 2,1 çıkısı varsa sadece onu kullanın 2,1 modunu seçerek pc nize takın büyük olasılık vardır L R die eğer yok ise stereo çoğaltıcı ile 2 tane olursa
    çalar ama her hoparlörden ayrı ayrı ses gelmez normal 2 kanal alırsın L R alırsınız daha fazlasını beklemeyin
  • Subwoofer ne olacak :(
  • subwofer ında kablosunu bağlıyorsunuız zaten stereo çogaltıcıya normalde 1 tane çoğaltıcı 2 girişli siz 2 tane alacaksınız 3 kabloyuda o stereo çoğaltıcıya bağlayacaksınız ama ses sisteminde 2,1 girisi varsa hiç uğrasmayın tek kabloyla pc nize takın hepsi çalar 2,1seçeneğine alırsanız ses sisteminizden
  • Bu aparatın adı stereo çoğaltıcı mı? Nerelerde bulabilirim bu ürünü?
  • bilgisayar cılardan veya elektronik parça satan dükkanlardan bulabilirsiniz
    ama yerinizde olsam sese siteminin arkasındaki 2,1 jak tan alır tek kablo ile pc ye takardım
    öyle daha sağlıklı bu arada ses sisteminin markası ney?

http://images.gittigidiyor.com/2129/S-LINK-SLX-135-STEREO-2LI-SES-ADAPTER-COGALTICI__21296254_0.jpg

bu da stereo çoklayıcıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.barutçu -- 30 Mayıs 2010; 12:25:11 >
  • Creative THX 550

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMI Ses Sistemi ve 5+1
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aux çıkışından bağlantı yaptığınızda 2 hoparlörden mi ses geliyor ?
  • Hiç bir şey bağlamadım şu anda. Sormadan bir şey yapmak istemedim.
  • Sahip olduğunuz laptop'un 118tk modeli bende var. Orjinal ses kartı deyim yerindeyse saman gibi ses veriyor. Yakın zamanda ben harici bir ses kartı alıcam, sisteminizi tam verimle kullanmak için size de güzel bir ses kartı almanızı tavsiye ederim.
    Dediğim gibi laptopun ses çıkışına ve aux çıkışına 1 kablo bağlayıp sesi deneyin bence, en kötü ihtimalle 2 hoparlör ve subwoofer'dan ses gelir denemekden zarar çıkmaz.
    Ekleme: Philips A3.610 ses sitemimin stereo çıkışına bağlantı yaptığımda 4 hopalörden ses geliyordu, sizde de aynı durum olabilir ve hiç yoktan iyidir bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 30 Mayıs 2010; 15:26:48 >
  • Ses kartı şart zaten. O/B ses kartı ne kadar iyi olabilir ki. Bir de yıllardır X-Fi ye alıştım. Bakalım bi şekil yapcaz artık :D İlginize teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.