Şimdi Ara

5+1 sistemi tv ye bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Lg 5+1 ev sinema sistemi var. Ama optik çıkışı yok. dvd arkasında hdmi cıkışı mecbut.
    Bir de RL ve Video çıkışı var.
    Tv de ise kulaklık girişi yok :( Eski tv de dvd den R ve L den kulaklık çıkışına bağlantı yaparak tv den ses alıyordum. Ama şu an elim kolum bağlandı.
    *
    Bu konuda bilgisi olan varmı acaba? ses sitemi ile tv yi nasıl bağlayabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: sınav_testmis_kanka

Sen ses sistemini tv ye bağlamak istiyorsun herhalde?

TV'ye bağlama nedenin nedir? TV uydulu tv mi yoksa uydu harici mi?

Harici uydu varsa uydudan dvd nin aux girişine gir tv yayını sesini öyle al.

Hocam bende de creative inspıre 5200 analog ses sistemi var. Bunu led tv ye nasıl bağlayabilirim acaba bilginiz var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GeCCe

quote:

Sen ses sistemini tv ye bağlamak istiyorsun herhalde?

TV'ye bağlama nedenin nedir? TV uydulu tv mi yoksa uydu harici mi?

Harici uydu varsa uydudan dvd nin aux girişine gir tv yayını sesini öyle al.

Hocam bende de creative inspıre 5200 analog ses sistemi var. Bunu led tv ye nasıl bağlayabilirim acaba bilginiz var mı?

5+1 sistemi tv ye bağlamak

Bunu alın tv nin kulaklık çıkışına takın.

O zaman stereo sesi çoklamış olmazmı sadece? Yani surround olarak dağıtım olmaz bu şekilde. Benim amacım elimde usb creative x-fi surround 5.1 ses kartı var, onu da bağlantıya dahil edip surround ses almak. O attığınız aparattan var elimde bu arada.

• sınav_testmis_kanka S kullanıcısına yanıt
    Hocam elimdeki kaynaklar 5.1 zaten o konuda sıkıntı yok. Ben sadece tv ile ses sistemini nasıl bağlayabilirim, bağlanır mı onu öğrenmek istiyorum. Ve bu bağlantı stereo çoklama olmayacak, gerçek 5.1 ses almak üzere olacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amacım tv ses çıkışı yerine ev sinema sisteminden ses çıkışı almak. Tv de optik cıkış var kulaklık cıkısı yok.
    ses sisteminde rca cıkısı var optik cıkıs yok :)
  • Benimde benzer bir sorunum var. 2+1 dvd ses sistemim ve D-Smart uydu alıcım var. D-Smart yayınından dvd-ses sistemini bağlayarak ses almak istiyorum. Normal ikili audio kabloları ile bağlantı yaptım. Amfi ve sol ya da sağ hoparlörden sadece birinden ses alıyorum, yani 1+1 gibi çalışıyor. Ses sistemini Tv nin kulaklığına bağlıyorum ama hafif bir ses geliyor sadece. Resimlerde ilk dsmart ikinci dvd player. Acaba ses alabilmek için ne yapmam gerek.

5+1 sistemi tv ye bağlamak5+1 sistemi tv ye bağlamak5+1 sistemi tv ye bağlamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulforever -- 25 Ekim 2017; 13:3:9 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.