Şimdi Ara

5.1 SURROUND KULAKLIK -2 model kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5.1 SURROUND kulaklık almayı düşünüyorum. 2 model var kafamda 2 side kablolu .çok kararsızım. malum kulaklıkta denenmeden alınmaz. belki kullanan var diye yazıyorum.
    Kafamdaki ilk soru işareti 1.model sony de kulaklıkta "stereo headphones" yazıyor ve kulaklığın takıldığı dsp kutusunda 2 adet kulaklık çıkışı var.surround değilmi bu model ?
    Turtle beach ise araştırmama göre ithalatçısı yok.o model çok iyi gibime geliyor.ama kullananlarında görüşünü almam lazım.
    1- MODEL = SONY MDR-DS1000

Teknik Özellikleri:

Dolby: Dolby Digital, Dolby Pro Logic II and DTS decoder

Açık Hava Tipi YOK

Dinamik Tip VAR

Sürücü birimi (mm) 40,0

Diyafram PET

Frekans tepkisi (Hz) 12 - 22,000

Mıknatıs Ferrite

Güç AÇIK göstergesi YOK

AÇMA/KAPAMA işlevi VAR

Ses kapatma işlevi YOK

Ses Yüksekliği Kontrolü VAR

Hassasiyet 100 db

Pil sayısı 0.0

Ağırlık (g) 175,0

2- MODEL = TURTLE BEACH AK-R8

PDF DOSYASI

• ya bu kulaklıkların dolby si flm gerçekten surround oluomu :/ ne bliym 5.1 de hoparlörler arkanda flm da kulaklıkarın yeri belli :). nasıl surround olcak dolby hissini vercek walla annamıyoroum
  • Kesinlikle gerçek 5+1 etkisi yapamaz hiçbiri. Sadece yanıltır.
  • bence X-fi ses kartı alınmalı... sonra kulaklıkla öyle 5.1 etkisi yaşanmalı.... X-fi ın kulaklıktaki başarısını bilenler bilir..... ve X-fi ın kulaklıklara 5.1 etkisi uyguladığını da biliyosunuzdur sanırım.. bu aletlere para vermek saçma olur bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: No fear

bence X-fi ses kartı alınmalı... sonra kulaklıkla öyle 5.1 etkisi yaşanmalı.... X-fi ın kulaklıktaki başarısını bilenler bilir..... ve X-fi ın kulaklıklara 5.1 etkisi uyguladığını da biliyosunuzdur sanırım.. bu aletlere para vermek saçma olur bence...

Kulaklık 5+1 özelliğini desteklemiyorsa Xi-Fi nasıl 5+1 etkisi veriyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: micarus

ya bu kulaklıkların dolby si flm gerçekten surround oluomu :/ ne bliym 5.1 de hoparlörler arkanda flm da kulaklıkarın yeri belli :). nasıl surround olcak dolby hissini vercek walla annamıyoroum

olur bal gibide olur
    aşağıdaki resimde iyi anlarsın.bak adamlar 4 hoparlör yerleştirmişler. 2 center 4 surround 2 de subwoofer.

• bende gerçek 5.1 oluyor hemde kablosuz

http://forum.donanimhaber.com/m_10495882/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hdmi 1.4 vs 2.1 earch atmos?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bence X-fi ses kartı alınmalı... sonra kulaklıkla öyle 5.1 etkisi yaşanmalı.... X-fi ın kulaklıktaki başarısını bilenler bilir..... ve X-fi ın kulaklıklara 5.1 etkisi uyguladığını da biliyosunuzdur sanırım.. bu aletlere para vermek saçma olur bence...

x-fi gerekmez zaten kulaklık ses kartı görevini görüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavro -- 30 Eylül 2007; 2:58:38 >
  • Dostum kulaklık bakıyorsan parayada kıyarım diyorsan bilinen marka olanlara bakma sony gb kulaklıkta akg koss gb markalara yönel professionaldir sony technics de iyiler ama her işin mutlakaki bir ustaları vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

quote:

Kulaklık 5+1 özelliğini desteklemiyorsa Xi-Fi nasıl 5+1 etkisi veriyor?

X-fi o efekti veriyo.... üst konu olarak X-fi ve audigy 2 zs karşılaştırılması var affanın yaptığı orda daha ayrıntılı okursun... adam baya övmüş...

@lavro

X-fi sadece bi seçenek tabi. .gidin X-fi alın demedim.. ama 5.1 işi için o aleti almam ben 5.1 sistem alırıdm daha iyi.. 5.1 kulaklık olayı bana göre gereksiz

• bu konuda yazılmış en iyi açıklayıcı yazı ! http://www.bildirgec.org/yazi/2-kulakli-5-1-ve
  • SONY MDR-DS1000
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.