Şimdi Ara

5-10 Yıl İçinde Yurtdışına Yerleşmeyi Planlayanlar (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
710
Cevap
34
Favori
21.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    +1 bunlar herkesi kendileri gibi sanıyorlar :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz beni de hocam.
  • Vay be, 3-4 sene once bu ulkeden yasanmaz yurt disina gidecem diyenlere cektirip git, ulke sizsiz daha iyi diyordum, simdi kendim gitmek istiyorum.

• Ekimde Berlin'de dil okulu ardından üniversite inşallah aksilik olmaz.

Burda Kocaeli makineyi kazandım.

• Mode03 kullanıcısına yanıt
    cümlemin başını okumadın varsayıyorum..
  • @Virtue97 Hocam Allah razı olsun sizden bende bunun gibi yorum yapacaktım sizin yorumunuzu gördüm direk..

Ayrıca ülkeden gitmek isteyenler gitsinler hatta kolaylık sağlasınlar yalnız gidecekler geri daha gelmesin.
  • kuyruğunu kıstıran cemaatciler, artık türkiyede yaşanmaz diyen vatansızların dışında, çeşitli sebeplerle yurt dışına çıkan, çıkmayı düşünen, çıkacak olan arkadaşlara güzel dileklerimi iletiyorum..

ha bu arada; şu konu başlığındaki "TERK ETMEK" ?? sevilmeyen bi yer terk edilir, böyle laf oyunlarına da gelmemek lazım..
  • ekle dünyayı gezmiş abd kanadaya yerleşmek isteyen onur üyesi olarak.
  • Chantodowill kullanıcısına yanıt
    bırak abicim defolsun gitsinler ya, düne kadar tüm devlet kurumlarını istila eden virüsler bunlar.. bunların sayılarınca yonan askeri girse bu kadar zarar veremezdi Türkiyeme.. akıllarınca algı operasyonu yapıyorlar.. Terk etmek?? yok canım ne algısısı.. severek terk ediyor bunlar..
  • Ekle 4 yıl sonra üniversite için yurt dışına çıkıp bir daha dönmemeyi planlıyorum dünya turu yapıp hangi ülkeyi beğenirsem ona yerleşeceğim tahminimce bu da büyük ihtimalle avustralya, izlanda veya kanada olur bu üçünü yaz o yüzden

• bu düşüncenin en ideal dönemi üniversite zamanıdır. yurtdışında üniversite planı yaparsanız şansınız artar.
  • Avrupa da yüksek lisans yaparken çalışma imkanımız oluyor mu bilen alıntılasın lütfen.
  • Ekle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhmmd_87 M kullanıcısına yanıt
    bu ülkede yaşanmaz veya türevi cümleler kuranlar

diye baslamissiniz ben de ayni cumleleri kuruyorum insanlar zaten disarida daha iyisi oldugu icin gitmek istiyor benim na dilim Türkçe ben neden gidip almanca konusayim ki ama daha rahat daha kaliteli hayat icin katlanirim cocuklarim olursa duzgun bir ulkede buyur duzgun okullarda okurlar hayat standartim da buraya gore daha yuksek olur birkac bin tl icin gunde bilmem kac saat calismaya mecbursam bu ulkede evet bu ulkede yasanmaz bu kadar basit neyi kaldiramiyorsunuz onu anlayamadim bence bu konuyu boyle baltalamayim belki de tartisma yaratip konunun kapanmasi icin trolluyorsunuz ama ben daha iyi bir hayat icin gitmek istiyorum okudugum bolum de buna elveriyor şimdilik

• 5 - 10 yıl sonra giderim diyenler şu anda orta okulda değillerse, gitmeleri çok zor. Burda para kazanıp hayatını oturttuktan sonra yurtdışında tekrardan sıfırdan başlamak hiç kolay değil. Elinde birşey yokken çıkmak lazım. 10 yıl sonra ben milyon dolar sahibi olucam yurtdışında çalışmama gerek kalmıyacak diyorsanız o ayrı tabi.
  • siegfried kullanıcısına yanıt
    burada bol miktarda lise ve uni ogrenvisi var sanirim genel olarak egitim yoluyla gitme derdinde çünkü en kolayı bu görünen

• barabarabarbara kullanıcısına yanıt
    lisans egitimi sirasinda bircok ulkede calisma hakki veriliyor ama baya dusuk haftalik saat olarak ulkeden ulkeye degisiyor tabi bu durum ama yuksek lisansi bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mode03 -- 11 Ağustos 2016; 15:46:51 >
  • Ümit dünyası...

O kadar kişiden max 1 2 si gider hadi 4 5 i balına gitti diyelim zor yani
    Hele vasıfsız işsiz elemansanız çok zor gene diplomalı başarılı yada kaliteli şirket referanslıysanız ümit var diye düşünüyorum.

• Benide yaz kardeşim, özgürlüğün ve rahat bir yaşam için.
  • Yaz Okyanusya

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.