Şimdi Ara

5-10 Yıl İçinde Yurtdışına Yerleşmeyi Planlayanlar (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
710
Cevap
34
Favori
21.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kimse laf olsun diye gitmiyor zaten herkezin bir amacı var sonuçta.. daha iyi imkanlar için gitmekle bu ülkede yaşanmaz deyip terketmek (konu başlığı öyle) bana göre aynı şey değiller. üzeri kapalı türkiye karalaması yapılıyor ve bende gitmeyi (terketmeyi) düşünüyorum diyen herkez bu laf oyununa, algı operasyonuna bilerek ya da bilmeyerek destek veriyor. son olarak diyorum ki; çeşitli sebeplerle (daha iyi bir yaşantı için gidenler dahil) yolları açık olsun, Türkiyede yaşanmaz ben terkediyorum diyenler defolsun gitsin dönmesinler. bu memlekete; bu memleketi eksiği gediğiyle sevecek insanlar lazım.
  • Mode03 kullanıcısına yanıt
    Lise 1'de olsalar bile 5 sene sonra üniversiteye başlamış oluyorlar. Üniversiteye yurtdışında okumak en mantıklısı bence de, o yüzden dedim. Üniversiteyi burda bitirdikten sonra gitmek daha zor.
  • Defolun gidin diyen tipler gelir diyordum konu açıldığı anda. Doluşmuşlar hemen.

Sizene lan sizene. Adamlar rahat yaşayamadıklarını dile getirip, dayanışma için konu açmışlar. Belki 1-2 sene sonra yardımlaşacaklar, birbirlerini destekleyecekler. Bir tane embesil geliyor DEFOLUN yazıp bir iş başardığını sanıyor. Bravo kardeşim, klavye başından sallayarak bizleri tereddüte düşürdün ve vazgeçirdin. Sayende ülke daha iyi bir yer oldu. Helal olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekleyiniz benide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise yıllarında her gencin hayalidir ülkeyi terketmek. Mükemmel bir gelecek hayali... Kimi hacker, kimi gitarist, kimi gizli ajan. 2 sene sonra burger king de sipariş alırken buluyorlar kendilerini.

Bir yere gidemezsiniz. En fazla eminönünden adalara gidersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: siegfried

Yaş kaç merak ettim.

20, profilde yazıyor

• Yazmıyor, tarih gizli. Bu yorumu daha küçük birinden beklerdim. Bu devirde kim kimle savaşır.

• siegfried kullanıcısına yanıt
    Savasirlarsa iste. Hani oyle büyük ulkelerin savasi

• mhmmd_87 M kullanıcısına yanıt
    SANANE ?

• Hedef Amerikada kariyer , maldivlerde emeklilik yaz beni de
  • Hayatları boyunca tek basarısı lol de ve cs de adam kesmek olanların lıstesı
    Bunların tek hedefı lol ve cs oynayarak ayda 5000 tl maaş almak. Kısacası hayal göruyolar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yil sonra insana deger verilen bir ulkede olmak dilegiyle...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    bu kanıya nasıl vardın hocam ?

• İsveç ??

• Beni de yaz hocam. Turkiyeden kaçmak maksadıyla değil de, akademik kariyer yapmak için istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Hayatları boyunca tek basarısı lol de ve cs de adam kesmek olanların lıstesı
    Bunların tek hedefı lol ve cs oynayarak ayda 5000 tl maaş almak. Kısacası hayal göruyolar

Gitmek isteyen herkesi genel bir kanıda değerlendirmek de başka bir kafa.

• quote:

Dota oynayanlar vatansever oluyor hocam çok haklısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: BonzArt

quote:

Dota oynayanlar vatansever oluyor hocam çok haklısınız

İnsanların neyi oynaması, neyi izlemesi ve sevmesi onları aşağılama hakkını sana vermez.
    Vatanı sevmemek bir suç bir eksiklik değildir.

• Yaz hocam Hedef belcika

• Hocam beni de ekle ABD-LA veya COC
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.