Şimdi Ara

5.20 ile kaza yaptım. Bu araç tamir edilir mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok geçmiş olsun hocam Allah sizi birbirinize bağışlamış kemer takılı değilken bile sizde çok hasar yoksa ne mutlu size. Bir müddet araç kullanmayın kaza stresini üzerinizden atın. Aracı toplamayıp hurdaya verirdim ben olsam mal sonuçta yerine gelir. Allah beterinden korusun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok geçmiş olsun. Gelen edite rağmen kazanın oluş şeklini anlamadım gitti. 110 ile giderken 1 saniye ile sola çekmesi karşısında niye o kadar sert sağa kırma ihtiyacı hissettiğinizi anlayamadım. Karlı zeminde olsa anlayacağım da böyle hiç net anlaşılmıyor kazanın oluş şekli..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

Çok geçmiş olsun. Gelen edite rağmen kazanın oluş şeklini anlamadım gitti. 110 ile giderken 1 saniye ile sola çekmesi karşısında niye o kadar sert sağa kırma ihtiyacı hissettiğinizi anlayamadım. Karlı zeminde olsa anlayacağım da böyle hiç net anlaşılmıyor kazanın oluş şekli..

Niye çevirdiğimi anlasaydım şu an konu başlığı "Neredeyse kaza yapıyordum sakin kaldım" olurdu.

Yolu düşen olursa Elmadağ Çaykur yolu ayrımında su kanalının oraya bakabilir. Hala lastik izleri ve cam kırıkları varmış. Arkadaşlarım gelirken keşif yapmış. Kimse anlamadı. Ben ve eşim de dahil.
  • mal yerine konulur ama can konulmaz. geçmiş olsun...

• dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    Cevabın açıklayıcı olmasını ummuştum.. Neyse siz ve aileniz iyi ya gerisi teferruat.

• Geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmış...Gelelim diğer konuya...

Yıllardır hasarlı araç alım satımı yaparım,kurumsal bir kimliğim var , malum sitede bolca ilanım mevcut bu araç satışa çıkarılır,modeline göre,15-20 bin arasına satılır veya çok da güzel tamir edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.E

Geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmış...Gelelim diğer konuya...

Yıllardır hasarlı araç alım satımı yaparım,kurumsal bir kimliğim var , malum sitede bolca ilanım mevcut bu araç satışa çıkarılır,modeline göre,15-20 bin arasına satılır veya çok da güzel tamir edilir.

Hangi şehir? Yardımcı olursanız sevinirim. 20 civarı teklifler geliyor ama henüz parça listesi çıkarılmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

quote:

Orijinalden alıntı: mesut1221

Hocam bu araba degilde broadway vs gibi c sinifi avrupa araclar olsaydi sag cikamazdiniz. Cana gelmemis bosverin

daha geçen konyada passat bile atomlarına ayrıldı. broadway den sağlamlık beklemek hata olur.

kalite deniliyorsa mercedes ve bmw dışında gerisi yalan.

şu arabanın yerine 2017 passat mondeo insignia talisman vs aynı kazayı yapsın atomlarına ayrılır.

Hocam abartmayalim 5 yildiz alan bmw mercedeste olsa o kazada atomlarina ayrilirdi zaten testler 64 km gibi hizlarda yapiliyor sanirim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.