Şimdi Ara

5.20 ile kaza yaptım. Bu araç tamir edilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun hocam, olur böyle şeyler. Araç toplanır dert değil. E39 BMW'lere sempatim vardı, daha da arttı. Maşallahı varmış aracınızın.
  • Hocam olaya iyi yönden bakın Allah korusun akrabalarınız eşiniz dostunuz sizin helvanizi yiyebilirdi. Boşverin bmwnin helvasını yiyin ilerde çalışır tekrar alırsınız giden can geri gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir bilgi daha veriyim naparsaniz yapın eskisi gibi olmaz. Tekrar aynı kazayı yaparsaniz toplanmış bu araba bu sefer sizi öldürebilir hiç uğraşmayın direk hurdaya verin. Ne bmwler gördüm sapa sağlam hurdaya giden onları öyle görünce ağlamamak için kendimi zor tutmustum.

• Millet bir ton yazmış, yazmayacaktım ancak baktım alayı boş yazayım dedim;

Şimdi hocam arabaya hurda belgesi alın,

Ardından arabanın motor, şanzıman, sağlam olan kaporta parçaları, kapı fitilleri, kapı kilidi, klima tesisatı, sağlam olan jantları, aracın iç konsolu, döşemeleri, koltukları, pedalları, göstergeleri, paspasları, taban halısını kısacası çalışan sağlam olan neyi varsa ne görürseniz arabadan çıkarın(Sağlam camı dahil para eder). Bunların hepsini bildiğiniz hırsız gibi kendi arabanızı parçalayın. Sonra elinizdeki bütün parçaların fotolarını çekin. O arabadan illaki ciddi paralar eden parçalar çıkar. Örneğin motorunuz sağlıklı ise 3000-4000 arasına satabilirsiniz. Motor şanzımanda hiç bişey yoksa komple şanzıman motor tesisatını 7000-8000 e satarsanız. Yani arabadaki bütün parçaları sökün. Onları sahibinden.com'da yada letgoda satışa koyun. Belli bir zaman alır. Uğraşmak istemezsenizde toplamda 3000 tl gibi zararla hurdacıyada satabilirsiniz. Yani atıyorum kendiniz parçaladınız herşeyi sattınız 15.000 çıkarabildiniz. Hurdacı 10-12.000 teklif edebilir. Burda arada kalan zararı görüp görmemek sizin elinizde. Uğraşmak istemezseniz verirsiniz hurdacıya.

Ancak bu şekilde minimum zararlar kurtarırsınız. Satışa koyduğunuz ilanlarınızın(parçaları) açıklamasına da aracımız hurda belgelidir yazın başınız ağrımasın.

Arabayı toplamaya çalışmayın. Büyük geçmiş olsun. İyi günler dilerim.

• kaliteli araba olmasından mütevellit hayatta kalmışsınız. aynı kazayı başka marka bi araçla yapsaydınız belki araç atomlarına ayrılırdı ve sizin için sonuç çok daha kötü olabilirdi.

atalarımız boşa dememişler ucuz etin yahnisi yavan olur diye.

büyük geçmiş olsun, aracı hurdacıya verin kurtulun. toplamakla uğraşmayın.

• gecmis olsun, kim ne derse desin bu arlarabarl gunumuzde ayni siniftaki bircak arabadan daha saglamdir.

iki uc yil once iki arkadasim sizin yaptiginiz kazadan daha beterini yaptilar, son yolcuda kemer takili, soforde kemer yok. ikisi de hafifi siyriklarla kurtuldu.

5.20 ile kaza yaptım. Bu araç tamir edilir mi?5.20 ile kaza yaptım. Bu araç tamir edilir mi?

• Çok geçmiş olsun Allah korumuş. Neyse ki sizde ve ailenizde problem yok.

Yukarıda arkadaşın dediği gibi hurda belgesi alın satın sağlam kalan parçaları.

Sormada sakınca yoksa arabayla giderken direksiyonu ani kırmanızın nedeni neydi? Önünüze araba filan mı çıktı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun hocam.çok korkutucu..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok geçmiş olsun.
    Gidin önce bi şükür namazı kılın, Allah'a eşinizi ve çocugunuzu size bağışladıgı için dua edin.
    Arabayı sakın tamir ettirmeyin, maddi anlamda zararınız olabilir yada bu durum sizi zor duruma da sokabilir ama böyle bir düşünceye kapıldıgınız anda çocugunuza bakın ve kıymetin ne oldugunu tekrar düşünün.

derhal kurtulun arabadan ve bu olayı arkanızda bırakmaya calısın.
  • Her şey zamanla unutulur ve acısı hafifler. Bir hafta bir geçsin, sakin kafayla ne yapacağınıza karar verirsiniz. Olay tazeyken ani kararlar vermeyin, zarar erdersiniz. Geçmiş olsun, Allah bebeğinizi size, sizi de bebeğinize bağışlamış. Bir kaç ay araç kullanmayın!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış, kemeri takılı olmayan birisinin ve bebeğin böyle bir kazadan yaralanmadan kurtulması gerçekten mucize gibi,

Tekrar geçmiş olsun diliyorum, Allah beterinden korusun.

• Çok geçmiş olsun ailenize bir şey olmaması sevindirici aracı yaptırmakla uğraşmayın en az 15-20 bin lira masrafı var oda en iyi ihtimalle daha fazla çıkması olası herkes düzgün toplayamaz bu aracı ustalar para göz olmuş geçtiğimiz ay hakimiyeti kaybedip şahinle kaza yaptım kıçı kırık şahini 3500 liraya topladılar kaç tane yer dolaştım siz belki çıkma parçalarla daha ucuza toplayabilirsiniz ancak düzgün olur mu meçhul arkadaşlarında dediği gibi hurda belgesi alıp aracın parçalarını elden satacaksınız yada hurdacıya vereceksiniz Allah daha iyi araçlar nasip etsin.
  • Çok geçmiş olsun 3 kuruş tasarruf edeceğim diye yaptırmadığınız kaskoyu yeni aracınızda yaptırırsınız inşallah.

• çok geçmiş olsun
    fakat tonla para verip aldığınız araca keşke kaskosuz binmeseydiniz
  • Tamir edilir. Kaportacilardan fiyat alin.

Cok gecmis olsun, bununla atlatmis olun insallah.

• Boyle arabalari alip yaptiran kaportacilar var. Hurdacilar var. Bu haliyle en cok para edecek motor ve sanziman. İkisi 10 bin tl ye satilabilir. Arafin kalan kisminida 3-4 bine hurdaciya verebilirsiniz. Ama sanziman ve motoru cikartip kendiniz ayri satin hem.az yer kaplar depo gibi bir yere koyabilirsiniz. Bu araci bubhaliyle alip yapanlar var ama siz o iskere girmeyin. Atiyorum sanayiden biri alacak bu arabayi cevresinden esnaf arkadaslarindan cikma parcs vs bulup tanidik kaportaciyada senin yaptircagin paranin yari fiyatina bubaraci yaptiracak. Sonrada kar edip satacak. Ama senin saglam cevren yoksa bu araca girilmez, hatta dolandiricilara hem arabayi hem de parani kaptirabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: panthera52

Tamir edilir. Kaportacilardan fiyat alin.

Cok gecmis olsun, bununla atlatmis olun insallah.

Hocam tamir edilebilir ancak bu islerde cok fazla nitelikli dolandiricilar var. Adama 10 a hallederiz diyecekler su da cikti buda cikti diye 20 ye cikti diyecekler, sanziman bozuk diyip sanzimani calacaklar cikmasini 5 e alalimmi falanndiyecekelr vs vs ortalik cakal dolu. Bu ulkede helal oara kazanipta zengin olan malsf cok cok az kisi vardir

• çok geçmiş olsun Allah korumuş. Bu arabanın tamiri bence pek mümkün görünmüyor.
  • Hocam bu araba degilde broadway vs gibi c sinifi avrupa araclar olsaydi sag cikamazdiniz. Cana gelmemis bosverin

• Kaskosuz sakın marşa basmayın. Çok kötü bir durum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.