Şimdi Ara

5.50 astigmat'a uygun lens yok !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafayı yiyeceğim 5.50 astigmata uygun lens yokmuş. Özel lens olurmuş o da çok pahalıymış . Rastlayan veya olduğunu bilen varmı arkadaşlar.

• Bendede yüksek dereceli astigmat vardı burda gittiğim bir doktor lensini yurtdışından getirtiyordu. 6 tane geliyordu tekini 2 ay kullanıyordum, 1 sene yetiyordu. Sonra lazer ameliyatı oldum. Şu an 1.00 derece. Ama eskisinden çok daha iyidir.
  • Fiyatı neydi peki ?
  • 200TL
  • bende de 2.5 astigmat var. 2 gözde eşit. lens kullanıyorum. 150 tl verdim 3ay lıgına. uyunabılır lenslermiş. ama gelin görünki gözlükle gördüğümle hiç alakası yok. yani gözlüksüz ile gözlüklü arasında bişe görüyorum. hiç memnun kalmadım. niye böyle oldu anlamadım. sizler lenslerinizle gözlükteki gibi net görebiliyormusunuz ?
  • benimde astigmat problemim var. Fakat göz doktorum kontakt lens kullanamayacağımı söylemişti. Problem bende mi yoksa tüm astigmat hastalığı olanlarda mı?
  • Ablamın da gözü o civardaydı(astigmat) ve hala da kullanıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gözlük güzel
  • Genelde astigmatlı lensleri stok olarak bulundurmaz optikçiler. İsteğe göre sipariş verir ürettirirler.
  • Torik lens ile sorun çözülebilir. Özel lens dediğiniz Torik lens'tir muhtemelen. 1 Yıllık aldım 130Tl'ye Adana'dan. Sipariş üzerine 1 haftada geldi. Ciddi faydası var. Sadece alışmak zaman alıyor biraz. Lens gözünüzün içinde zaman zaman resmen takla atıyor. Kendi etrafında döndüğünü hissediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanaliyik

Torik lens ile sorun çözülebilir. Özel lens dediğiniz Torik lens'tir muhtemelen. 1 Yıllık aldım 130Tl'ye Adana'dan. Sipariş üzerine 1 haftada geldi. Ciddi faydası var. Sadece alışmak zaman alıyor biraz. Lens gözünüzün içinde zaman zaman resmen takla atıyor. Kendi etrafında döndüğünü hissediyorsunuz.

lensinizin markası nedir ? kac derece astıgmatsınız ? birde gözlük kadar net görüyormusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

Bendede yüksek dereceli astigmat vardı burda gittiğim bir doktor lensini yurtdışından getirtiyordu. 6 tane geliyordu tekini 2 ay kullanıyordum, 1 sene yetiyordu. Sonra lazer ameliyatı oldum. Şu an 1.00 derece. Ama eskisinden çok daha iyidir.

Ameliyattan sonra 0 dereceye indiğini söyler herkez sizde nedne 1 numara ?

2.75
    2.25 astigmatta miyopda var bakalım daha ilerlemenin durmasını bekliyorum ametliyat falan

Bir arkadaş demiş iyi göremiyorum lensle falan diye evet o hepimizde oluyor göz kuruluğundan kaynaklanıyor dediğiniz arada ağlayın ,gözünüzü falan sulandırın görüntü netleşecektir

• yok ya valla iyileşmiyo aldıgımdan beri böyle hiç bişey net degıl. herşey bulanık hoş gozluksuz halımden daha iyi ama gözlük gibi de hiç değil
  • 3,75 3,50 miyop ve -2,5 astigmat

Torik lens almıştım ben de 1 yıllık 300TL aldılar benden. Daha 3-4 gün geçmeden ilk fırtınada gözümden uçtu para da içimde patladı... Gözden nasıl çıkar ki rüzgarda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.