quote:Orijinalden alıntı: Guest-40312742CWenon noldu topiğe hacu nerde topic yawAlıntıları Göster Birinin topikte fenerbahçeye küfür etmesinden dolayı mesajı şikayet ettim ve ceza almasını talep ettim. Ama görüyorumki sadece topiği silmekle yetinmişler(istemememe rağmen) ve de o kişiye ceza verilmemiş. Sanıyorumki ceza puanıyla geçiştirdiler.
quote:Orijinalden alıntı: Guest-40312742CWenon noldu topiğe hacu nerde topic yawAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: _What_ Wenon noldu topiğe hacu nerde topic yaw hacu alakasız insanlar gelip buraya takımlarıyla ilgili yazı yazdıklar bende gereken cewabı werdim topici şikayet edenler yine topic dışından olanlardır
quote:Orijinalden alıntı: the3answerquote:Orjinalden alıntı: _What_ Wenon noldu topiğe hacu nerde topic yaw hacu alakasız insanlar gelip buraya takımlarıyla ilgili yazı yazdıklar bende gereken cewabı werdim topici şikayet edenler yine topic dışından olanlardır Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: timhat quote:Orjinalden alıntı: _What_ Wenon noldu topiğe hacu nerde topic yaw hacu alakasız insanlar gelip buraya takımlarıyla ilgili yazı yazdıklar bende gereken cewabı werdim topici şikayet edenler yine topic dışından olanlardır Topik şikayet edilmedi Sen şikayet edildin. Umarımki gereken ceza verilir.
quote:Orijinalden alıntı: dmltnmanquote:Orjinalden alıntı: timhat quote:Orjinalden alıntı: _What_ Wenon noldu topiğe hacu nerde topic yaw hacu alakasız insanlar gelip buraya takımlarıyla ilgili yazı yazdıklar bende gereken cewabı werdim topici şikayet edenler yine topic dışından olanlardır Topik şikayet edilmedi Sen şikayet edildin. Umarımki gereken ceza verilir.Alıntıları Göster ya yapılır mı bu şimdi bi topigimiz wardı he bıkmadınız didişmekten
quote:Orijinalden alıntı: Guest-40312742Cya yapılır mı bu şimdi bi topigimiz wardı he bıkmadınız didişmekten Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: HaDeS Alıntıları Göster bu başlıkta da mı didişildi oysa ben buraya kafa dinlemek için geliyordum... ayda yılda bir de olsa burası dinlenilecek bir başlıktı forever 5:55:55
quote:Orijinalden alıntı: Guest-40312742CAlıntıları Göster wenon , timhat, _What_ Başımız sağolsun. Eski bir dost...
quote:Orijinalden alıntı: zalman9Xwenon , timhat, _What_ Başımız sağolsun. Eski bir dost...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: zalman9X wenon , timhat, _What_ Başımız sağolsun. Eski bir dost... code sen misin
quote:Orijinalden alıntı: Guest-40312742CAlıntıları Göster evet ya nerde bu topik. istiyorum valla. ama 5:55:55 i beklemek zor oluyordu. yeni bir topik açılsın ama 4:44:44 olsun. yaz saati uygulaması gibi. malum ezan 4,25 gibi okunuyor.
quote:Orijinalden alıntı: kahveevet ya nerde bu topik. istiyorum valla. ama 5:55:55 i beklemek zor oluyordu. yeni bir topik açılsın ama 4:44:44 olsun. yaz saati uygulaması gibi. malum ezan 4,25 gibi okunuyor.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: kahve evet ya nerde bu topik. istiyorum valla. ama 5:55:55 i beklemek zor oluyordu. yeni bir topik açılsın ama 4:44:44 olsun. yaz saati uygulaması gibi. malum ezan 4,25 gibi okunuyor.
quote:Orijinalden alıntı: HaDeSquote:Orjinalden alıntı: kahve evet ya nerde bu topik. istiyorum valla. ama 5:55:55 i beklemek zor oluyordu. yeni bir topik açılsın ama 4:44:44 olsun. yaz saati uygulaması gibi. malum ezan 4,25 gibi okunuyor. Alıntıları Göster ne günlerdi be