Şimdi Ara

5-6 yıl boyunca ilişkiye girmeden sevgili kalmak mümkün mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
4.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şu zamana kadar yaşamadıysan bişiyler, boyle düşünmen doğal. yavaş yavaş açılırsın bakarsın, neymiş ne değilmiş

max 1 ay sonra sıkıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Er.Ralp -- 22 Kasım 2019; 16:49:46 >
  • hocam seni anlıyorum ama 5-6 yıl çok uzun bir zaman dilimi bir birinizi cinsel yönden tatmin etmediğiniz sürece bu ilişki devam etmesi zor illaki bir taraf sıkılır bir arayışa girer. illa ben evlenmeden olmaz diyorsan eli yüzü düzgün biri bulup evleneceksin hocam. ama evlilik işleri çok zor, siz birde daha sınava çalışıyordunuz işiniz dahada zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk günden elini tutup öperim. Ama yanlış anlaşılmasın. Ben dokunarak sevgiyi hisseden ve hissettirenlerdenim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Er.Ralp kullanıcısına yanıt
    Hımm.O zaman yeni bir fikir geldi aklıma iş cinsel boyuta ortalama 1 ayda varıyorsa ben de 1 ay takılır sonra ayrılırım.Sonra başkasıni denerim.Boyle böyle zaman geçer.Simdilik sadece muhabbet yeterli bana.

Insan karşı cinsten muhabbet edecek birini istiyor.Arkadas olarak filan muhabbet et demeyin.Onun erkeklerle olan muhabbetten bir farkı yok.Ben sevgili ile olan muhabbetten bahsediyorum.

• Mümkün değil. Başka soru varsa alayım.
  • Oluyor hocam, benim eski sevgilim beni 1 sene bu şekilde oyaladı. Muhtemelen benden sonraki ilk adamla hemen yatar. Beğendiği tiplerle bir saniye durmaz yatarlar, öylesine sevgili oldukları çocukları da oyalarlar.

Size de 1-2 sene bu şekilde bir adım atmıyorsa sevgiliniz, yol verin gitsin. Başkalarını istiyor demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3BA9BB964 -- 22 Kasım 2019; 17:8:49 >
  • Belki temas olmaz ama dğer herşey olur bence. Nude öpüşme elleme vs. Acı ama gerçek

• Mumkun degil benim icin.

Yapan yapar ama benim mantigima sigmiyor. Yakin bir arkadastan farki yok tarif ettiginin, hatta eksigi var. Yakin arkadasima da sarilirim, eline dokunurum yeri geldigi zaman...
  • Cinsel ilşki olur ya da olmaz evliliğe giden bir ilişkiyse neden olmasın birbirlerine güveniyorlarsa yani evliliğe gitmese de o an istemişlerdir ve olmuştur artık bu tarz bakirelik yorumları bana gülünç geliyor kaçıncı yüzyıldayız. Takıldığım diğer şey elini tutma öpme bunun neresi kötü insanın sevgilisini öpmemesi dokunmaması çok saçma.Bu kız için de çok üzücü olur beni istemiyor mu sevmiyor mu gibi paranoyak düşüncelere girer ve üstelik çok sıkıcı bir ilişki olur.ister istemez zamanla elini tutmak sarılmak isteyeceksin aşk çünkü bu bence yaşamamışssın bu zamana kadar ondan böyle düşünüyorsun.Her şey o yazılı belgeye mi bağlı cidden bu kadar sığ düşünmeyin

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 11 Mart 2021; 2:12:4 >
  • Gördüğüm kadarıyla genel kanı boyle bir seyin olmayacagi yönünde.

O zaman iki secenek var ya günahkar olacagim ya da sevgilisizlige devam.

• Mumkun degil, cinsellikte bir paylasimdir. Bir cok sey yarim kalacak ve nihayetinde olay mahallinden uzaklasilacak.

• Olmuyor çünkü bazı ilişki için gerekli, bağlanmayı sağlayan homonlar en çok cinsel ilişkide üretiliyor vücutta. Kadın belki yardım eder oral anal öyle bile 1yıl max gider sonra emin ol kadın terkeder erkekten de önce.

• Sevdiğinin elini tutmak neden günah olsun. Bu kadar dindarlık neden cinsel ilşkiyş anlayabilirim de bu anlaşılması güç.Bu kafayla zor bencede sevgilisizliğe devam et.

• Kral;ben demiyorum ki islam dini gunah diyor.O yuzden el tutmak gunah degil demektense evet ben o işi yapiyorum ama o iş gunahtir demeyi yeğlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 22 Kasım 2019; 18:8:22 >
  • Öyle ilişki yürümez işte ben de bunu diyprum. Daha önce hiç sevgilin oldu mu birine aşık oldun mu? Bence olduktan sonra düşüncen değişecektir emin ol.

• Bi erkek olarak yeterince safsan her şey mümkün
  • Çok uzak ve hiç yan yana gelmiyorsan alfa erkek değilsen kızda pısırık bir tip evde kalacağıma buna varsayım diyorsan ancak öyle olur mağara mod on yani onun dışında 5-6 senede ciğer sökülür valla

• Sürekli didişip her konuda kavga edersiniz cinsellik bir ilişkinin tamamlayıcısıdır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.