Şimdi Ara

5-6 yıl boyunca ilişkiye girmeden sevgili kalmak mümkün mü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
3
Favori
4.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • zor hocam. sen cinselliğe girmeyebilirsin de kızı düşün. rahat biriyse aldatma olasılığı yüksek.
  • Şimdiye kadar yapmadıysan sakın yapma eğer bu saatden sonra kendini tutamaz günaha girersen , onca yılın hıncıyla kendini durduramazsın sürekli devam eder hele bide bir kere yaptıktan sonra tekrar yapmak için partner bulamazsan sağa sola salça olursun aman aman , şuanki halini mumla ararsın yapma 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cinsel ilşki olmayabilir hadi zorlasan öpüşme de olmasın ama sarılma, el ele tutuşma kesin olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cinsellik de ilişkinin ve insanın bir parçası. Dişi ve erkeğin nihai amacı zaten. Soruya cevabımsa hayır, mümkün değil. Aksini düşünen birçok insan, kadınlar ilişkiye girince işe yaramaz, işi bitmiştir gibi düşündüğü için evlilik öncesi ilişkiyi tasvip etmez. İnancından yahut hayat felsefesinden dolayı aksini düşünenlere tek lafım yok.
    Ayrıca beş altı yıllık bir ilişki eğer ciddiyetle sürüyorsa evliliğe gidiyordur ki bu durumda olmaması mantıklı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 22 Kasım 2019; 19:25:1 >
  • Dinim bunu yasaklıyor deyip yapmayacağına dinini sorgulamayı denesen? Belki bu şekilde işin içinden çıkarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunumuzde mumkun degil.

Kizlar bakireyim diye geziyor ama oral ve anal yapiyorlar.
    Dolayisi ile 5-6 yil bir iliski olacakta bunlar olmayacak opusme dahil?

Yemezler

• kardeşim bu nasıl muhabbet ya. yok ilişki olmayacakmış sarılma el ele tutuşma olmayacakmış. yaş kaç. bi anlamadınız günümüzde saf sevgi denilen bişeyin olmadığını. sen yapmazsın yapmazsın en son sıkılır ayrılır ya da sevgiliyken onun bunun kucağında görürsün.
    kısacası bu tür muhabbetler tartışmaya kapalıdır cevap net.

• tamam da zaten ben demiyorum ki konusmadan sevis gec. o kisim bayiyor bi yerden sonra. ha onu da ariyosun bazen.

anlastigin eglendigin insanla zaten oluyor hepsi. hem de daha guzel oluyor. seni sasirtan gulduren insana sans ver gerisi olursa olur olmazsa devam
  • İlişki şart değil ama el ele tutuşma sarılma vs. bunlar normal şeyler.

• Bence olmaz. Sonrasında yapmadığına pişman oluyorsun Fırsat olursa kaçırmam

• yürümez öyle ilişki. et ete değecek
  • Saygı duyarım ama madem ortada cinsellik yok (hatta öpüşme, sarilma bile yok) o zaman sevgili olmanıza da gerek yok, arkadaş kalın.

Emin olun sizin dokunmaya kıyamam diyerek arabesk bir şekilde kutsallastirdiginiz kadınlar dokunulmak, kadın olduğunu hissetmek ister. Eğer size karşı cinsel bir çekim hissetmiyorsa size aşık değildir ve sizi çekici bulmuyordur zaten, aşkın içinde ciddi bir cinsel istek vardır (eger 13 yaşında değilseniz).

Ama benim anlamadığım dini sebeplerle evlenmeden olmaz diye kişiler neden sevgili yapmak istiyor veya neden sevgili olup askerlik arkadaşı gibi takılıyor ? Hiç sevgili yapmayın o zaman.
    Her şey cinsellik değil cinselliğin de doğru zamanı var ama birbirini seven, çekici bulan 2 insan mutlaka sevişir yani, bunu sevdiğim veya çekici bulduğum kişiyle yapmayıp da ne yapacağım

• Teorik olarak da pratik olarak da mümkün tabii ama ben asla böyle bir ilişkiye girmezdim.
  • hayatımdaki kızlar kadınlar hep beni kullandı
    hep cinsel obje olarak gördüler beni
    işleri bitince şutladılar
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    güzel bakış açısı hocam düşününce kadınlar hakkında dediğiniz şeyler mantıklı
  • Ne sevgililiği olum bide 5 6 yıl! Beynimizimi yediniz. Sevgili olmadan ilişkiye girmek favorim.

• Bence böyle bişey mümkün değil. 2-3 sene çıkmış gezmiş çiftler %99 cinsel birşeyler yaşamıştır, ilişki olmaz belki ama elle tatmin vs olmuştur. Erkek olarak siz dininiz gereği uzak olsanızda bayanlar dokunulmak, eline tenine değmek isterler. Bu kadar süre bişey yapmadan erkeklerden önce kızlar duramazlar.

• mümkün olabilir fakat çok düşük bir ihtimal . %99 un üzerinde en azından el ele tutuşma olur . sessiz bir parkta veya sahil kenarında yanaktan öpme ile başlayan süreç ilerleyebilir .
    24 yaşına kadar hiç bir kız elini tutmadım bunların başıma gelebileceğini öngörüp. çünkü nefis insanı hayvan eder . kendime güveniyorum ama nefsime hayır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.