Şimdi Ara

5-7-10 MP'li Telefonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kısmınızın da bildiği gibi Samsungun 5-7-10 MP çözünürlüklü telefonları var. Daha doğrusu bunlar kameralı telefon değil telefonlu kamera.
    bu tür telefonlar neden türkiyeye gelmez? hadi 10 MP sadece kore için üretilmiş. peki diğerlerini neden getirmezler?

• SGH-B600 10 MP
    SGH-V770 7 MP

kusura bakmayın fotolarını yükleyemedim.
  • Açtığın konu mükerrer dostum

Arama yaparsan görebilirsin
  • genel olarak boyle bir başlık bulamamıştım. kusura bakmayın.
  • 10 mp telefonmu olur ya
  • yaw hadi 12mp oldu diyelim ne faydası olcakki 12 mpnin. valla benim şuandaki dijitalim 11mp ccd. ama ben daha 1600*1200 den daha büyük fotograf asla çekmedim.
  • gelse ne olacak...

3-5 tane ne nedir anlamayan insan alacak eline telefonu, hava atacak...

10mp ne yaa?? afiş mi bastıracaksınız??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 5, 6 Lı Dizilim
    9 yıl önce açıldı
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen
  • sonyericson s700 1280*960 pikseldi ama 1600*1200 piksel foto çeken samsungdan philips960dan, nokianın çoğu modelinden, siemensden daha güzeldi. şakşakşak çekiyordun.
    dün bozkırdan gelirken 80km hızda çektim n70le.. yazın 110 hızla çektiğim s700i daha güzeldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: diemavili

gelse ne olacak...

3-5 tane ne nedir anlamayan insan alacak eline telefonu, hava atacak...

10mp ne yaa?? afiş mi bastıracaksınız??

çok guzel cevap verirdim sana ama seviye düşmesin.. anlarsın gerisini..

herkesin zevki ve anlayışı farklıdır. hee gelir belki hiç satılmaz, bunu da bilemezsin..
  • Yahu telefon alıyorsunuz telefon için mi alıyorsunuz yoksa kamera mı??
  • En iyisi 3.2MP daha fazlasına gerek yok bence
  • 3.0 mp + auto focus neyinize yetmiyor ki
    şakır şakır çekiyor mubarek
    yılın telefonu da seçildi
    üstelik incecik ve karizmatik
    ha illa 10mp mi diyosun
    o zaman sony alfa serisinin üstüne tanımam
    mükemmel fotoğraf makinasıdır
    ama parasıda güzeldir.

5-7-10 MP'li Telefonlar

Ürün özellikleri ülkeden ülkeye değişiklik gösterebilir ve dönemsel olarak güncellenmektedir. Sony Eurasia Pazarlama A.Ş bilgilerin içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar ve bu sitede yayınlanan bilgilerin 3. kişilerce kullanılması halinde sorumlu tutulamaz.

Sony α-mount Sony ve Carl Zeiss® tarafından üretilen 20'den fazla objektifin yanı sıra A tipi pim montajlı KonicaMinolta objektifleri ile de uyumludur.
    10.2 Etkin megapiksel
    APS-C boyutlu birincil renkli CCD
    Süper SteadyShot teknolojisi, takılan objektif ne olursa olsun, mükemmel sonuçlar elde edeceksiniz demektir
    Otomatik görüntü geliştirme ve kontrast optimizasyonu için D serisi Optimizer

bundan bi tane aldım
    illa afiş tarzı foto çekmem gerekirse bunu kullanıyorum

• kimseye ters cevap vermek istemedim şimdiye kadar ama yapılan yorumlar sınırı aştı.
    ister afiş basarım boyle bir telefonla ister bi tarafıma yapıştırırım. bu kimseyi ilgilendirmez. isteyen hava atmak için alır isteyen parasını saçmak için. isteyen ozellikleri için.
    nie muthiş foto çeken, çok iyi video kaydeden, sesi süper, wifili vs. vs vs. ozelliği olan telefon yok boyle telefon çıkamazmı topiclerinden geçilmezken tek soylediğim boyle bir teknoloji yapmışlar adamlar neden turkiyeye getirmiyorlar.. tepkilere bak!!!
    once fikirlere saygı duymayı oğrenin. işinize gelmiyorsa cevap yazmayın topic düşsün aşağı. ki ilk mesajda bir arkadaş daha onc e bu topic açılmıştı deyince ben daha yazmayacaktım ve düşecekti ama yapılan yorumlar cevap verme ihtiyacı hissettim!

bir kategoride yılın telefonu seçildi. yılın telefonu seçildi demek tüm dünyadaki bütün telefonları her türlü ozelilği ile kıyaslaman gerekir ki bu mumkun değil. haa, ben de D900 sahibiyim bu arada ama senin kadar fotograf kalitesinden memnun değilim. makro güzel alabilir ama en ufdakbir titremede fotografın bozulması bence olmaması gereken bişi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.