Şimdi Ara

5 AĞUSTOS 2024 İTİBARİYLE TURK TELEKOM YENİ HAT VE TAŞIMAYA ÖZEL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
5.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Twitter dan müşteri hizmetlerine sordum ,sadece dediği faturalı tarifelere bayi kanalı ile geçiş yapiyormus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitter den Müşteri hizmetleri dediki evrakli işlem olduğu için faturalı tarifelere bayi kanalı ile geçiş oluyormuş, acaba arasam bayi yi yaparlar mı tarifeyi bana ? Uzak yerdeyim bayiye gitme şansım yok.

• 80s90s 8 kullanıcısına yanıt
    Ben telekomdayım hocam şu an için ama vodafone bitik bence geçmem ben telekom turkcell arasında gider gelirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 06turkmen kullanıcısına yanıt

bu sene değişik bir durum yaşanıyor dediğiniz gibi.

• Başvuru kısmında fiyat 300 TL gösteriyor İlginç

5 AĞUSTOS 2024 İTİBARİYLE TURK TELEKOM YENİ HAT VE TAŞIMAYA ÖZEL

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alper_love kullanıcısına yanıt
    Siz bilirsiniz tabi de milyonlarca abonesi var, yani nasıl bitik bilemiyorum. Her yerde 100 mbps'den aşağı hız vs olmasın diyorsanız başka tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80s90s 8 kullanıcısına yanıt
    Bölgesel sıkıntı var muhtemelen çocuğun hattı vodafone du full çekiyor görünüyor arıyorum ulaşılamıuor diyor sıklıkla oluyor buuu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alper_love kullanıcısına yanıt
    Vodafone 4g çıktıktan beri sıkıntılı Hele hastanelerin içinde daha da sıkıntılı O yüzden numarasını taşıyan çok arkadaşım oldu Vodafone dan
    Çekmedikten sonra 60 gb İnterneti ne yapayım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hayalkahvesi82 kullanıcısına yanıt

Görselde veya sitede yazmıyor. Dağıtım kanalından aktarılan bilgiyi paylaştım.

• bireysel.turktelekom.com.tr
    Mobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/bolgesel-tarifeler

Ben de yarın bayiye uğrayıp, işlemlere başlayacağım.

• git gel yaparak geçebilir miyim buna? aynı tarifeyi uzatmak için 800 tl teklif veriyor yeni müşteriye 345 tl 5 AĞUSTOS 2024 İTİBARİYLE TURK TELEKOM YENİ HAT VE TAŞIMAYA ÖZEL 5 AĞUSTOS 2024 İTİBARİYLE TURK TELEKOM YENİ HAT VE TAŞIMAYA ÖZEL 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisst0n -- 4 Ağustos 2024; 20:28:11 >
  • pisst0n kullanıcısına yanıt

Cezası vardı ödeyerek yararlanabilirsiniz

• Eğer android emülatör ile sınırsız youtube kullanımı mümkün olursa bu pakette kalacağım. Birkaç güne geçişim olur diye bekliyorum 24 saat geçmesine rağmen taşıma ile ilgili bildirim gelmedi

• Geçerli İller

• Tüm Türkiye'de geçerlidir.
  • Shikari kullanıcısına yanıt

nerden başlattınız işlemi. bayiden mi online mı ?

• Shikari kullanıcısına yanıt

TTL ayarı yapmanız lazım onun için. Emülatöre falan da gerek yok, Linux'ta `sysctl -w net.ipv4.ip_default_ttl=65` yapınca oluyor. MacBook kullanıyorsanız onda da komut benzerdir. Windows'u bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xbkt -- 5 Ağustos 2024; 16:49:44 >
  • Az önce Bolu Mengen Telekom şubeden geçişi yaptım.
    Tüm iller için 10 Ağustos'a kadar geçiş yapılabileceğini söylediler. Ayın 10'undan sonra sadece belirli illerde geçiş yapılabileceğini söylediler.

• Telekom ile Turkcell'in şuan fiyatı hemen hemen aynı ama Telekom'un en büyük artısı 1 sene sonra taahhüt bitince Telekom pazarlığa açık. İndirimli fiyat teklif ediyorlar. Turkcell ise zamlı tarife teklif edip şikayet edince işine gelirse yoksa hadi güle güle diyor.

• Arkadaşlar ben telekoma.gecmeyi düşünüyorum tarifenin bitmesine 49 gün kaldı 26 GB 500 tl fiyat çıkıyor telekom 30 GB geçmeyi düşünüyorum 204 tl cayma bedeli çıkıyor vergiler falan hariç diye takibi nekadar bana cayma bedeli çıkar hepsi dahil olacak şekilde bilen arkadaşlar varsa bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpp -- 5 Ağustos 2024; 19:31:16 >
  • hayalkahvesi82 kullanıcısına yanıt

hastane konusunda haklısın hocam, çalıştığım hastanede dışarıda sinyal seviyeleri iyi fakat içeride vodafone sinyali yok, turk telekom sadece 3g sinyali var. turkcell ise hastane içine baz istasyonu kurduğundan dolayı LTE full.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.