Şimdi Ara

5 AĞUSTOS 2024 İTİBARİYLE TURK TELEKOM YENİ HAT VE TAŞIMAYA ÖZEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
1
Favori
5.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 AĞUSTOS 2024 İTİBARİYLE TURK TELEKOM YENİ HAT VE TAŞIMAYA ÖZEL

10 AĞUSTOS 2024 SON TARİH....

Zengin içerikleri ve çok avantajlı fiyatlarla sunduğumuz faturalı Güçlü Yeni Tarifelerimiz 5 Ağustos 2024-10 Ağustos 2024 tarihleri arasında tüm illerde müşteri alımına açılacaktır.

Kampanya için tarifelere numara taşıma talepleri 10 Ağustos Cumartesi 23:59 tarihine kadar alınacaktır. Numara taşıma talepleri bu tarihe kadar alınmış olan ve numara taşıma işlemleri bu tarihten sonra tamamlanmış olan müşteriler de kampanyadan faydalanabileceklerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karingoo -- 15 Ağustos 2024; 21:14:46 >

• 30 gb olabilir ama diğer 2 paket için telekom almaya değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 3 Ağustos 2024; 15:2:45 >
  • Belirli bir gün kuralı var mı? 1 ay kadar önce TT'den ayrıldım. Şimdi geri dönmeyi düşünüyorum.

• Karaman, Sinop, Afyonkarahisar, Samsun, Tekirdağ, Aksaray, Çankırı, Bartın, Ordu, Yozgat, Amasya, Kütahya, Bolu, Kırşehir, Bilecik, Kırıkkale, Tokat, Trabzon, Rize, Kocaeli, Muş, Mersin, Muğla, Çorum, Adana, Şanlıurfa
  • hayalkahvesi82 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu tarifeye online dan Ankara’da yaşayan birisi geçemeyecek mi yani
  • ugurcank95 kullanıcısına yanıt

Hocam böyle bir tarife var evet belirli illere özel. Ama dün de bir kullanıcı paylaştı bugünden itibaren bu tarifeler sunulacak dediler. Bir ara bayiiye gidip öğrenmek lazım sitede de yok çünkü.

• ban yememek için buraya kfür etmek istemiyorum. tek kelime ile rezillik

• hayalkahvesi82 kullanıcısına yanıt

Zengin içerikleri ve çok avantajlı fiyatlarla sunduğumuz faturalı Güçlü Yeni Tarifelerimiz 5 Ağustos 2024-10 Ağustos 2024 tarihleri arasında tüm illerde müşteri alımına açılacaktır.

Kampanya için tarifelere numara taşıma talepleri 10 Ağustos Cumartesi 23:59 tarihine kadar alınacaktır. Numara taşıma talepleri bu tarihe kadar alınmış olan ve numara taşıma işlemleri bu tarihten sonra tamamlanmış olan müşteriler de kampanyadan faydalanabileceklerdir

• alper_love kullanıcısına yanıt
    30 GB da alınmaz bence çünkü Vodafone'da 387 liraya 60 GB var. TT çuvallamış.
  • Türk telekom sosyal medyanın normal paketten düşmesi sorununu hala düzeltebilmiş değil…
  • Karingoo kullanıcısına yanıt

Güçlü yeni dediğine göre fiyat farklı gelebilir mi ?

Turkcell daha uygun tarifeler var 40 bu sene uygun tarife cikarmamis tt
  • 80s90s 8 kullanıcısına yanıt
    Vodafone çöp bence çekiyor görüniyor ulaşılamıyor internet çöp ondan onu düşğnmem ben alacak olsam
  • 80s90s 8 kullanıcısına yanıt

Bu tarifeye bende geçebilirmiyim? vodafone ye 2 ay oldu geçtiğim Farurasiz tarife kullaniyorum

Kardeşimin eşinin iş hattı Vodafone. İzmir, Ege ve Akdeniz'e kadar sürekli seyahatte. Hiç sorun yaşamıyor yıllardır, bulunduğunuz yerde problem vardır belki. 40-45 lira farkla 2 kat internet az fark değil.
  • asi_genc6134 kullanıcısına yanıt
    Resmin altındaki şartlarda faturasızdan geçişe açık olduğu yazıyor. Yine de bayiye sormalı.

5 AĞUSTOS 2024 İTİBARİYLE TURK TELEKOM YENİ HAT VE TAŞIMAYA ÖZEL
  • Karingoo kullanıcısına yanıt
    Nerde yazıyor göremedim
  • 3 firma da benzer kampanya yaptı. amaçları ney aboneleri takas etmeyi mi seviyorlar 😂
  • asi_genc6134 kullanıcısına yanıt
    Gecebilirsiniz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.