10 AĞUSTOS 2024 SON TARİH.... Zengin içerikleri ve çok avantajlı fiyatlarla sunduğumuz faturalı Güçlü Yeni Tarifelerimiz 5 Ağustos 2024-10 Ağustos 2024 tarihleri arasında tüm illerde müşteri alımına açılacaktır. Kampanya için tarifelere numara taşıma talepleri 10 Ağustos Cumartesi 23:59 tarihine kadar alınacaktır. Numara taşıma talepleri bu tarihe kadar alınmış olan ve numara taşıma işlemleri bu tarihten sonra tamamlanmış olan müşteriler de kampanyadan faydalanabileceklerdir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karingoo -- 15 Ağustos 2024; 21:14:46 > |
5 AĞUSTOS 2024 İTİBARİYLE TURK TELEKOM YENİ HAT VE TAŞIMAYA ÖZEL
-
-
30 gb olabilir ama diğer 2 paket için telekom almaya değmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 3 Ağustos 2024; 15:2:45 > -
Belirli bir gün kuralı var mı? 1 ay kadar önce TT'den ayrıldım. Şimdi geri dönmeyi düşünüyorum.
-
Karaman, Sinop, Afyonkarahisar, Samsun, Tekirdağ, Aksaray, Çankırı, Bartın, Ordu, Yozgat, Amasya, Kütahya, Bolu, Kırşehir, Bilecik, Kırıkkale, Tokat, Trabzon, Rize, Kocaeli, Muş, Mersin, Muğla, Çorum, Adana, Şanlıurfa -
Hocam bu tarifeye online dan Ankara’da yaşayan birisi geçemeyecek mi yani -
Hocam böyle bir tarife var evet belirli illere özel. Ama dün de bir kullanıcı paylaştı bugünden itibaren bu tarifeler sunulacak dediler. Bir ara bayiiye gidip öğrenmek lazım sitede de yok çünkü.
-
ban yememek için buraya kfür etmek istemiyorum. tek kelime ile rezillik
-
Zengin içerikleri ve çok avantajlı fiyatlarla sunduğumuz faturalı Güçlü Yeni Tarifelerimiz 5 Ağustos 2024-10 Ağustos 2024 tarihleri arasında tüm illerde müşteri alımına açılacaktır.
Kampanya için tarifelere numara taşıma talepleri 10 Ağustos Cumartesi 23:59 tarihine kadar alınacaktır. Numara taşıma talepleri bu tarihe kadar alınmış olan ve numara taşıma işlemleri bu tarihten sonra tamamlanmış olan müşteriler de kampanyadan faydalanabileceklerdir
-
30 GB da alınmaz bence çünkü Vodafone'da 387 liraya 60 GB var. TT çuvallamış. -
Türk telekom sosyal medyanın normal paketten düşmesi sorununu hala düzeltebilmiş değil… -
Güçlü yeni dediğine göre fiyat farklı gelebilir mi ?
-
Turkcell daha uygun tarifeler var 40 bu sene uygun tarife cikarmamis tt -
Vodafone çöp bence çekiyor görüniyor ulaşılamıyor internet çöp ondan onu düşğnmem ben alacak olsam -
Bu tarifeye bende geçebilirmiyim? vodafone ye 2 ay oldu geçtiğim Farurasiz tarife kullaniyorum
-
Kardeşimin eşinin iş hattı Vodafone. İzmir, Ege ve Akdeniz'e kadar sürekli seyahatte. Hiç sorun yaşamıyor yıllardır, bulunduğunuz yerde problem vardır belki. 40-45 lira farkla 2 kat internet az fark değil. -
-
Nerde yazıyor göremedim -
3 firma da benzer kampanya yaptı. amaçları ney aboneleri takas etmeyi mi seviyorlar 😂 -
Gecebilirsiniz
Benzer içerikler
- 4.5g yerine h yazıyor türk telekom
- 9230 kim
- türk telekom"a yeni geçtim sil süpür yok
- internet.04 nedir
- telefonum kapalıyken meşgul çalıyor
- mobil imza nasıl alınır
- telsiz kullanım ücreti 2024
- gizli numara
- turkcell abone sayısı
- pubgm aylik sinirsiz internet ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X