Şimdi Ara

5 AYA YAKIN BİR SÜRE VAR HERKES GELSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
4
Favori
2.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam gençler yine ben :) bu sefer deneme taktikleriyle değil faydalı olabileceğimi düşündüğüm bir yazıyla karşınızdayım.

Olabildiğince çok kişiye yardımcı olmaya çalıştım, kendime yardımcı olmam bayağı bir süremi alsa da. Mesajlar geliyor bayağı kalan sürede ne yapmalıyım, TYT bitti gibi denemeler çözüyorum, AYT kısmı için ne yapmalıyım tarzı şöyle bir açıklama postu yazayım..

Öncelikle arkadaşlar stres yapmayın. Ben mesela elim ayağıma dolaştığı zamanlar başarı hikayelerine bakardım. Derdim ki var be neler neler başarılmış

Şöyle bir şey vardı bende eskiden bana aynı bu teselliyi verecek olsa birisi yok canım ya rahatlatmak amaçlı der dikkate almazdım fakat ciddi anlamda kendine güvenmek, elimden geleni yapıyorum ulan ben demekle çok şey başarmış oluyorsunuz. araya şunu koyayım baya güzel dinlendirici bir parça Sleep Dealer

Evet genel konuşmaya gelelim.
    Arkadaşlar lys kısmı için apotemi lys(fonksiyonlar, trigonometri, limit ve süreklilik, türev, integral) kitapları var. Şu an indirim var işler kitabevinde 90 a yakın tutuyordu 50 lira şu an.
    Bu kitapları anlayarak bitirdiğiniz taktirde, (Eksik olduğunuz yerlerde video izleyerek (uzun tutmayın) ) çok güzel bir ilerleme kaydedebilirsiniz.
    Apotemi serisi candır diyorum.
    Bu kitapları bitirince lys'nin güzel bir kısmı halloluyor. Aynı zamanda araya lys geo eklemeyi de unutmayın.
    Ve tabi ki tyt genel denemeler !!! pratiğe devam..

Bu apotemilerle beraber ayt denemelerine yardırın. Eksiğiniz neyse dönün apotemiden o sayfayı yutun yalayın!

Lys matematik demek bu sene benim için bir sorunun her zamankinden daha fazla sıralama belirleyecek olan unsur demek.

Eee kardeşim 40 soruya düştü, bize de en güzel şekilde çalışmak düştü

• Apotemi fonksiyon ve limit çok gerekli mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam güzel kitaplar, sana bir şey kaybettirmezler diğerlerine göre kısalar zaten

fonksiyon yaparsan limiti de yaparsın zaten :) zorlanmadan
  • hocam ayt fen için ne tavsiye edersin
  • adgethio A kullanıcısına yanıt
    Sen mezun musun 12 mi dostum?

• drdrug kullanıcısına yanıt
    üstad tm yim ben :) ama dereceye oynayan arkadaşım var yarın sorayım, sana haber vereyim olur mu
  • Hocam tmler için fen taktikleri verdiğin bi konu bekliyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12
  • Kral edebiyatta coğrafyada falan ne durumdasın hedef ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben tyt feni 18 e çektim bazen 16 yı görsek de... neler yaptığımı, elimden geldiği kadar anlatmaya çalışayım yarın hocam
  • hoist H kullanıcısına yanıt
    reis coğrafya-tarih 2. oturum hep genel kültür gibi sorular gelmiştir.. fakat ben yine de ihmal etmedim çünkü şöyle bir durum var 24 edebiyat 10 tarih 6 coğrafya var. 24 sorunun 14 e 10 edebiyat-dil bilgisi bekliyorum ben açıkçası. 16-8 de gelebilir. o yüzden eser çalışılmalı, tek yayınlarımıydı eserlerin olduğu küçük bir kitap var. o bayağı güzel onu almanı öneririm. öte yandan fazla zamanını ayırmadan genel notlar çıkarıp gir çık onları tekrar et. as odanın bir köşesine mesela ben cumhuriyet, tanzimat, fecr-i ati falan hep notları çıkardım olabildiğince gir çık yaptığımda bakabileceğim yerlere yerleştirdim. sürekli tekrar etmiş oluyorum. aynı şekilde tyt tarih - coğrafya- ayt tarih - coğrafya içinde yapabilirsin.

hedef ankara hukuk inşallah

türev de analitik lazım oluyor, benim geometri o kadar da iyi değil sadece üçgenleri bitirebildim sence ne yapayım ben?
  • Hocam bende sinava girecegim ama temelim nerdeyse 0 matta 5 ayda sifirdan 15-20 nete cikmam icin ne onerirsin ?

• Hocam apotemilerin birey gibi adamakıllı çözümlü olsa keşke, sorularımı çözdürmem zor olacağı için sıkıntı. Gerçi son baskılar çözümlü mü bilmiyorum. Forumda çözüm atanlar var ama yine de düzenli değil.
  • Hedefim 60-100k arasi lti icin nejdet+behzat yeter mi hedefim yuksek degil diger derslerede vakit ayirmam gerek o yuzden siz ne dersiniz ?

İnşallah sene sonunda istediğin yerde olursun kardeşim

• Bursaspor. kullanıcısına yanıt
    Yeter

• Mat2 0 dan almayı düşünüyorum 4 ay yeterli bi süre mi sence ?

• yeterli

saolun hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.