Şimdi Ara

5 ayda sıfırdan 1k (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam cok calisamadim yine de hizli videolarla 11 kimyayi bitirdim (elektro kimyayi biliyordum nerst falan) ustune orbitalden her konudan birkac test cozdum orbitalden. hala baslamamis olan varsa 1 haftada hatta rahat olsun derseniz 10 gunde 1.5 saatten cok rahat organige kadar biter.
    matta limit bitti turevde ilerledim geometride benzerlik cozdum
    biyolojide apotemi sistemlerden okuyup testleri cozuyorum boyle 1 saatte 1 sistem bitiyor ama kaliciligi tartisilir. tekrar yapmak lazim. bu sekilde uriner sisteme kadar geldim uriner yarim saatlik konu testleriyle ureme kaliyor geriye gecen sene de bilmeden girmistim sinava sikintili konu.
    fizikte de 345den okuyup konu anlatim testleriyle osym tarzilarindan birkac test cozdum, tekrar icin test biraktim. manyetizmaya kadar geldim boylece.

ben esek oldugum icin 1 ayda yaptigim calisma total hesaplayinca 30 saat yapmiyor bile yani zorlasaniz 3-4 gunluk calisma ama sifirdan sizi 15-20 net ayt fene cikartir. umudunuzu kaybetmeyin gecen sene sinavdan onceki hafta biyolojide ilk kez calistigim konular vardi sinava bilmeden, 1 tane sorusunu gormeden girdigim konular vardi. her zaman bi onceki halinizden iyi olmak icin zaman var. yeter ki isteyin herkese bol sans

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• demirsodyum kullanıcısına yanıt

Hocam siz halledersiniz diye düşünüyorum geçen sene yaptıysanız bu sene de olur bir şekilde. Apotemi sistemleri ben de bitirdim 10 günde tekrar için ,maraton testleri hariç , bence gayet yeterli biyolojide dinlemek amelelikmiş onu fark ettim , ama fizikte 345 in anlatımı yeterli gelmedi bana özcandan dinliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakalım hocam ne kadar çok çalışılırsa şans faktörü o kadar azalıyor bence. risk alıp şansımı denemiştim geçen sene tutmuştu. 345 tabi formül veriyor sadece mantığını kavratmak için özcan aykın önemli. ben önce aytyi bitirip akabinde sıkıntı yaşadığım konularda özcan aykından dinlerim diye düşünüyorum mesela denge için özcan aykın dinlemeye gerek yok ama atıyorum paralel levhalar çembersel hareket için olabilir mantığı kavramak veya formüllerin nerden geldiğini anlamak için

• Ayt kimyayı nerden çalışıyorsunuz ayt kimya sıfır görkem şahinden izlemeyi düşünüyorum

• shaiox S kullanıcısına yanıt
    Levent özdede, paraksilen kimya gibi kanallar da kaliteli bence kimya için. Bir de kimyabilen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctfinsoz -- 7 Şubat 2024; 13:41:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • demirsodyum kullanıcısına yanıt

Naptin hocam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.