< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
5 ayda sıfırdan 1k (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam siz halledersiniz diye düşünüyorum geçen sene yaptıysanız bu sene de olur bir şekilde. Apotemi sistemleri ben de bitirdim 10 günde tekrar için ,maraton testleri hariç , bence gayet yeterli biyolojide dinlemek amelelikmiş onu fark ettim , ama fizikte 345 in anlatımı yeterli gelmedi bana özcandan dinliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bakalım hocam ne kadar çok çalışılırsa şans faktörü o kadar azalıyor bence. risk alıp şansımı denemiştim geçen sene tutmuştu. 345 tabi formül veriyor sadece mantığını kavratmak için özcan aykın önemli. ben önce aytyi bitirip akabinde sıkıntı yaşadığım konularda özcan aykından dinlerim diye düşünüyorum mesela denge için özcan aykın dinlemeye gerek yok ama atıyorum paralel levhalar çembersel hareket için olabilir mantığı kavramak veya formüllerin nerden geldiğini anlamak için
-
Ayt kimyayı nerden çalışıyorsunuz ayt kimya sıfır görkem şahinden izlemeyi düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Levent özdede, paraksilen kimya gibi kanallar da kaliteli bence kimya için. Bir de kimyabilen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctfinsoz -- 7 Şubat 2024; 13:41:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Naptin hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X