Şimdi Ara

5 ayda sıfırdan 1k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mezunluğun rehavetine kapıldık. gezip tozup oyun oynamaktan ders çalışmayı unutmuşuz aw. son 5 ay kala sıfırdan başlıyorum. sene başından beri tek yaptığım 3d ayt vdden trigoya kadar ilerlemek oldu. bir de deneme için dershaneye yazılmıştım 4 tane denemeye gittim toplam. 1 aydır ona da gitmiyorum. her gün neler yaptığımı yazıcam. bu konu ilerde insanlara umut ya da akıllarını başlarına erkenden toplamaları için bir örnek olacak.

1 ay içinde branş branş yapmayı hedeflediklerim:

-mat:
    3d ayt vdd trigo ve 12 konuları.
    orijinal ayt mat polinom, 2.der, eşitsizlikler, trigonun bir kısmı ve logaritma.
    tyt için de deneme atarım 2-3 tane.

-geometri:
    345 tyt geometri üçgenler dörtgenler falan
    apotemi analitik
    çember

-fizik:
    ayt fizik 11 konuları kç + 345 bs test.
    tyt optik, dalgalar, kaldırma kuvveti ve denemede yanlış yaptıklarım

-kimya:
    11 konuları + elektro kimya kç + orbital aydın test.
    tyt deneme yanlışları.

-biyoloji:
    üreme sistemine kadar konu çalışması + apotemi sistemler test
    tyt matoz miyoz maddenin yapı taşı + deneme yanlışları

herkese bol şans

08/01: ilk gün, yayın denizi tg varmış ona gittim. başka bir şey yok deneme olunca gün ölüyor. 34/15,5/33/13,75/96,25 kolay deneme. 80-90 yapanlar 105-110 yapmış. - 2 saat 45 dk
    09/01: boş, benden adam olmaz
    10/01: apotemi sistemlerden sinir sistemi + 6 test - 1 saat / 3d vdd diziler 51 soru - 1 saat.
    11/01: 20 soru dizi - 30dk / apotemi sistemler endokrin sistem kç + 3 test - 45 dk.
    12/01: limit 3d vdd - 1.5 saat / endokrin 4 test - 30 dk / apotemi noktanın analitiği bitti - 1.5 saat
    13/01: hız tyt türkçe deneme 36,25 - 23dk (hayatımda çözdüğüm en kolay deneme olabilir 35-45dkda çözüyorum normalde) /3d vdd limit - 1.5 saat / apotemi sistemler duyu o +4 test - 1 saat.
    14/01: boş
    15/01: dershane orbital tyt deneme 31,5/15,25/27,75/10,75/85,25 türkçe 1.5 saat falan sürdü aw - 2 saat 45 dk / limit 3d vdd 14 soru - 10dk
    16/01: limit 3d vdd bitti
    17/01: hr turkce deneme 33.75 - 28 dk / 3d vdd trigo - 1 saat / orbital gazlar 5 test 40 dk

07/02 tarihli edit:

hocam cok calisamadim yine de hizli videolarla 11 kimyayi bitirdim (elektro kimyayi biliyordum nerst falan) ustune orbitalden her konudan birkac test cozdum orbitalden. hala baslamamis olan varsa 1 haftada hatta rahat olsun derseniz 10 gunde 1.5 saatten cok rahat organige kadar biter.
    matta limit bitti turevde ilerledim geometride benzerlik cozdum
    biyolojide apotemi sistemlerden okuyup testleri cozuyorum boyle 1 saatte 1 sistem bitiyor ama kaliciligi tartisilir. tekrar yapmak lazim. bu sekilde uriner sisteme kadar geldim uriner yarim saatlik konu testleriyle ureme kaliyor geriye gecen sene de bilmeden girmistim sinava sikintili konu.
    fizikte de 345den okuyup konu anlatim testleriyle osym tarzilarindan birkac test cozdum, tekrar icin test biraktim. manyetizmaya kadar geldim boylece.

ben esek oldugum icin 1 ayda yaptigim calisma total hesaplayinca 30 saat yapmiyor bile yani zorlasaniz 3-4 gunluk calisma ama sifirdan sizi 15-20 net ayt fene cikartir. umudunuzu kaybetmeyin gecen sene sinavdan onceki hafta biyolojide ilk kez calistigim konular vardi sinava bilmeden, 1 tane sorusunu gormeden girdigim konular vardi. her zaman bi onceki halinizden iyi olmak icin zaman var. yeter ki isteyin herkese bol sans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirsodyum -- 7 Şubat 2024; 10:32:1 >

• Başarılar hocam gerçekten iddialı bir deneme.

• sıfır degilsin clickbait yapma  

• TornadoOfSouls0 kullanıcısına yanıt

sıfırdan başlıyoruz hocam. fark etmez

• tkexpert T kullanıcısına yanıt

teşekkür ettim hocam size de başarılar.

• sıfır mısın değil misin arkadaş bir karar ver

• Olm sen 2 yıl önce 110 net yapıyorum 1k ya giricem demiyor muydun şu forumda herkes palavracı ha

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

ne 2 yılı la benim hesap 2 yıllık değil. 110 değil 100 yapıyodum çalışmadık etmedik sınavda da 100 yaptık bi s2me yaramadı.

• 3.girişim olacak kullanıcısına yanıt

hocam yeni başlıyorum, gerek bazı sebeplerden gerek benim m@llığımdan kaleme dokunmadım adam gibi daha hazirandan beri. ama mezun olduğum için az çok bir şeyler biliyorum hatırladığım kadarıyla yine de az çok demiyor ve hepsine tekrardan başlıyorum.

• Selamlar bende aynı durumdayım yardımlaşabilir miyiz

• ben bi 748. falan olcam sende bi 891. havası sezdim

• demirsodyum kullanıcısına yanıt

2022 de sınava hazırlanmıyor muydun sen,bi anda ortadan kaybolmuştun

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    yok karıştırdın galiba.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nereyi yazıyoz

• tabi hocam nasıl ve hangi konuda

top cengleri dolduruyoruz

Plan program ilerleme kaynak konusu veya soru çözüm yardımlaşma

• hocam top ceng bi itu geliyo mq neyse iban atariz paramizi yollar

• istediginizi danisabilirsiniz hocam benim cok bilgim yok kaynaklar konusunda ama forumda bi ara takiliyordum o zamandan var yine. yardimci olmaya calisirim her konuda istersniez konuya yazarsiniz isterseniz etiketlersiniz isterseniz ozelden

4k + yemek + yurt %50 veriyomus amuga baska burs veren devlet yok zaten 1kya rte uni haric

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.