Şimdi Ara

5 AYLIKMUHABBET kuşu acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 5 aylık muhabbet kuşum var köpek gibi ısırıyor 3 defa parmağımı kanatmıştı nasıl ısırmasına engel olucam kuduz olmasın :D

• Selam
    Resimdeki ağızlığın mikro boyutta olanı iş görebilir

5 AYLIKMUHABBET kuşu acil yardım

Köpek diyince kendime engel olamadım

• O kuş sende ne zamandan beri var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conservator

O kuş sende ne zamandan beri var ?

3 aylıkken aldım ama acayip ısırıyo ısırırkende köpek gibi ses çıkarıyor korkuyom hastalık kapçam diye
  • yardım edebilen
  • Senden korkuyordur. Önce biraz yalnız başına bırak onu, evin ortamına ve hareketliliğine alışsın, içeride yaşayan insanları tanısın.
    Zamanla alışacaktır. Onu, kendini güvende hissettiği kafesinden ne zaman çıkarmaya çalışır ya da elini içeri sokarsan tabii ki kendisini koruma içgüdüsüyle hırçınlaşacaktır.
  • quote:

Senden korkuyordur. Önce biraz yalnız başına bırak onu, evin ortamına ve hareketliliğine alışsın, içeride yaşayan insanları tanısın.
    Zamanla alışacaktır. Onu, kendini güvende hissettiği kafesinden ne zaman çıkarmaya çalışır ya da elini içeri sokarsan tabii ki kendisini koruma içgüdüsüyle hırçınlaşacaktır.

korkutmadan seviyorum ona bile izin vermiyor
  • Daha 2 ay olmuş geleli, alışamamıştır. Sabret.
    Senin durumunda olan bir arkadaş daha vardı, biraz konularda gezinirsen rastlayacaksın.
  • quote:

Daha 2 ay olmuş geleli, alışamamıştır. Sabret.
    Senin durumunda olan bir arkadaş daha vardı, biraz konularda gezinirsen rastlayacaksın.

Tamam saol yardımın için :)) sende besliyonmu
  • Rica ederim, eskiden beslemiştim.
  • quote:

Rica ederim, eskiden beslemiştim.

Yine besle tavsiye ederim bende akvaryumda balık besliyodum ama yok filtresi motoru felan beni çıldırttırdı bende bırakıp muhabbet kuşu besledim.
  • Ne kadar fazla bilgi, o kadar az hata. Bak kuşu ölen insanlar var burda.
    İyice merak edip öğrenmen gereken her şeyi öğrenmeye çalış, tamam ?
  • quote:

Ne kadar fazla bilgi, o kadar az hata. Bak kuşu ölen insanlar var burda.
    İyice merak edip öğrenmen gereken her şeyi öğrenmeye çalış, tamam ?

Tamam yardımların için çok teşekkürler.Hadi Allaha Emanet ol kardeşim:)
  • Teşekkür ederim. Sen de.
  • quote:

Teşekkür ederim. Sen de.

• Selam
    Az önce kuşu severken aklıma geldi..
    Benim kuşta yanımda dinlenirken parmağımı yavaşça uzattığımda gagasını açıyo hemen,parmağımı gagalamasına rağmen parmağımla o yanaklarını okşuyorum,ozaman uysallaşıyo.Gagasının yanındaki o siyah noktacıklı yerler.
  • Hemen her kuş yapar onu. Dikkate alınması, daha doğrusu sorun olarak görülmesi gereken bir mevzu değil.
  • Ben zaten sorun olarak belirtmedim,konuyu açan arkadaş böyle yapabilir diye söyledim
    Kuşların orasını okşanmasını sevdiğini birisi söylemişti banada.Kuş gördüğü eli gagalamak istiyorsa,elden bir zarar gelmeyeceğini kuşun anlaması için bu uygulanabilir gibime geliyor.
  • click training for birds diye aratırsan youtube da eğitim için güzel bir araç. biraz darı gerekecek.
  • benim kuş ta ısırıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.