Şimdi Ara

5.Basamak: Podcast İngilizce Dersleri (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
163
Favori
96.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dersler kısa sürede bitirelemeyecek kadar fazla.Yani 2-3 ayda bitmez.Sınava bu kadar süreniz varsa çalışmayın.Yetişmez.
    Ama daha uzun bir süreniz varsa çalışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Dersler kısa sürede bitirelemeyecek kadar fazla.Yani 2-3 ayda bitmez.Sınava bu kadar süreniz varsa çalışmayın.Yetişmez.
    Ama daha uzun bir süreniz varsa çalışın.

2 ay var hocam sınava. Peki bir öneriniz var mı? Yapma dediğiniz ya da yap dediğiniz.
  • Anton Maupassant kullanıcısına yanıt
    Bu süre bu dersleri bitirecek kadar yeterli değil.
    Sınav için çalışsanız da derslerin tamamını bitiremeyeceğiniz için sınava yeterli katkısı olmaz.
    Hatta bu dersler muafiyet sınavı için işlenen konular açısından daha üst bir seviye diyebilirim.
    Kitaplarınıza çalışın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Bu süre bu dersleri bitirecek kadar yeterli değil.
    Sınav için çalışsanız da derslerin tamamını bitiremeyeceğiniz için sınava yeterli katkısı olmaz.
    Hatta bu dersler muafiyet sınavı için işlenen konular açısından daha üst bir seviye diyebilirim.
    Kitaplarınıza çalışın bence.

Tamam hocam çok teşekkür ederim. Kolay gelsin.
  • Hocam merhabalar,

Ben sizin 5 adımda ingilizce konusunu yeni gördüm ve başlamayı düşünüyorum CBC'ler silinmiş mi acaba? Anlamadım son kısımda konuyu. Özür diliyorum daha önceden cevapladıysanız bunu. CBC kısmına geldiğimde ne yapmalıyım silindiyse. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huseycik2 kullanıcısına yanıt
    Yandex linkine bir arkadaş tüm dersleri eklemişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseycik2

Hocam merhabalar,

Ben sizin 5 adımda ingilizce konusunu yeni gördüm ve başlamayı düşünüyorum CBC'ler silinmiş mi acaba? Anlamadım son kısımda konuyu. Özür diliyorum daha önceden cevapladıysanız bunu. CBC kısmına geldiğimde ne yapmalıyım silindiyse. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ediyorum.

buyrun@gokhansti arkadaşımız paylaşmıştı bunu sanıyorum daha önce sağolsun emeği için.

• rat.planet kullanıcısına yanıt
    Hocam en son paylaşılan linkte advanced kısmında 01 edmonton ve 02 calgary kısımları var ana sayfa da önce Newcasts dersleri sonrasında story derslerini bitirmemizi söylemişsiniz bu linkte önce 01 deki Newcasts i bitirip sonra 02 deki Newcasts derslerini mi bitirelim yoksa önce 01 sonra 02 diye mi gidelim bununla alakalı bir cevap yazdıysanız gözümden kaçtıysa kusura bakmayın gerçekten baktım detaylıcada göremedim bu arada yarın look ahead derslerine başlıcam başlamadan şöyle bi bakım dedim yapacaklarıma paylaşımlarınız gerçekten çok kıymetli çok teşekkür ederiz gerçekten
  • Esoes12 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, look ahead a yeni başlayacaksanız şuandan CBC derslerini düşünmenin pek bir anlamı yok. Sonuçta CBC derslerinde kısa bir sürede bırakın seviye atlamayı, belirli seviyedeki yıllık dersleri bitirmek bile uzun zaman alıyor. Yani demem o ki beginner, intermediate bunları bitirin advance e gelin ondan sonra edmonton calgary olmuş çok önemli değil tabi bu benim fikrim, iyi çalışmalar.
  • Hocam bu 5 adimi sirayla bitirsek ielts ya da toefl gibi sinavlara girsek yapabilir miyiz?

• eczuzay E kullanıcısına yanıt
    Evet.Özellikle cbc dersleri dil sınavların çok büyük bölümü için uygundur.Hatta bulabileceğiniz en iyi kaynaklardan biridir diyebilirim.Çünkü sınavlar güncel dil soruyor.Farklı kategorilerde konular soruyor.Bu dersler uygun
  • Hocam tekrar merhaba, CBC derslerinin yaklaşık 50 tanesini bitirmişimdir. Bunun ilk 15 inde pdf deki alıştırmalarıda çözüyordum daha sonrasında ise zamandan dolayı bu kısmı yapmadım. Sonuçta listening yaptıktan sonra bilmediğiz kelimeleri sözlüklerden, cümle içinde geçen anlamına uygun olarak buluyoruz. Ayrıca parçanın konusunu, anlatmak istediğinide anlıyoruz. Sizce bunlara rağmen ve zaman/ilerleme açısından yinede gerekli midir ünite sorularını çözmek ? Oranın amacı da bilmediğiz kelimeleri, parçanın genel manasını okuyucuya kavratmak değil midir ?
  • guntoldu kullanıcısına yanıt
    Bu işi bir zorlama olarak görmeyin.O soruları çözmedikten sonra geriye ne kalıyor ki?Çok gerekli onlar
  • Hocam yazıyı baştan sona okudum ama sizin önerdiğiniz çalışma sistemini biraz daha açarak kısaca anlatabilir misiniz?
  • Hocam buraya hem yorum birakmak acisindan hem de siz de belki degerlendirirsiniz diye bir seyler yazmak istedim .

Grameri bugun bitirdim . ama yine de biraz tekrar etmek acisindan 3 4 gun daha devam etmeyi dusunuyorum . tam olarak oturtamadigim bir iki konum var onlara agirlik vermeyi dusunuyorum .

Iyi veya kotu dogru veya yanlis dediginiz gibi ilerlemeye calistim . durust olmak gerekirse hersey aklimda mi? Tabiki de degil . ama sanirim burda gramer ogrenmemizin amaci CBCde metinleri anlayacak grameri bilmek . eger CBCde gramerden dolayi anlamadigim bi cumle olursa yine unuttuğum yere acip bakarim diye dusunuyorum .
    Ayrica siz ingilizceyle ilgili bir konu daha acmistiniz onu sildiniz biliyorum ama onda dizideki her cumlenin gramerini inceleyerek gramer ogrenmeyi anlatiyordunuz. Eger gramerde unuttugum bir sey olursa cbcdeki metinleri dizideki cumleleri inceler gibi inceleyebilirim diye dusunuyorum . dizide yarari oluyorsa burda da elbet olur .

Ozellikle zamanlar konusunda endiseliyim. Dediginiz gibi her gun bir fiile bakiyordum.ama mesela bazi zamanlarin birbirinden farklari var . onlari da az cok biliyorum fakat cok ayrintisina girseniz bilemem . ama anlamini sorsaniz soylerim . suan CBCye gecmek icin hazir mi olmus oluyorum bilmiyorum , insan yalniz basina internetten calisinca neyin nasil olacagini da tam bilemiyor . son olarak british council den seviye tespit sınavı yaptim . 25 soru vardi umarim dogru testi cozmusumdur. %72intermediate cikti . artik CBCye gecmeli miyim siz karar verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczuzay -- 25 Temmuz 2017; 15:27:40 >

• hocam merhabalar ingilizce öğrenmeye karar verdim ama nereden başlayacağımı bilmiyorum sizin de yazdıklarınızı okudum ve şimdi ilk olarak;
    1.LOOK AHEAD KONUŞMA DERSLERİNİ İZLEYİP
    2.İNGİLİZCE GRAMERE GEÇİP(Murat KURT English grammer today) ORADAN SIKINTISIZ VE EKSİKSİZ OLARAK
    3. ADIMA YANİ Cbc ingilizce derslerine mi geçiyorum.
    Tam olarak anladığım bu. Bu ise belirtip veya eksik varsa ekleme yapıp belirtirseniz sevinirim. iyi günler sağolun.
  • erencan000 kullanıcısına yanıt
    evet bu şekilde.
  • Saolun hocam bir de ek olarak gramer de bildigimiz isimler zamirler sifatlar vb. Seyler mi var misal "the" eki gibisin den gramer de ben bunlari mi hallediyorum.

• rat.planet kullanıcısına yanıt
    Hocam tüm yazılarınızı okudum look ahead ve grameri bitirdim şimdi cbc derslerine geçtim. Çalışma sistemini biraz daha açarak anlatabilir misiniz? Bu telafuzu olayını falan soruyorum özellikle sizce yapmamız şart mı çünkü her zaman yapmam mümkün olmayabiliyor çevremdekiler rahatsız olmasın diye?
  • eczuzay E kullanıcısına yanıt
    Hocam siz hala cevap vermediniz belki mesgulsunuzdur zaten cevap vermek zorunda degilsiniz ama genelde cevapliyordunuz.

Ben bu cbc ye ek olarak cbc metnindeki cumlelerinin gramerini de incelemeye karar verdim . tipki sizin dizide cumleleri yapin dediginiz gibi . boylece en sık kullanilan gramer kurallarini daha kolay aklimda tutabilirim.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.