Şimdi Ara

5 bin Tl lik Veresiye Kayıtları Gitti Profesyonel Veri Kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir Çok Recover Programı denedim 4 saat yakın taradı ama Kurtaramadım profesyonel olarak Veri Kurtarma işi yapan Şirketler Hangileri...Kadıköy

• olayı bi tam olarak açıklarsan daha iyi olur. depolama birimin hdd filan mı? yoksa flash bellek gibi elektronik bir birim mi?
    Ve başına ne geldide veriler gitti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

olayı bi tam olarak açıklarsan daha iyi olur. depolama birimin hdd filan mı? yoksa flash bellek gibi elektronik bir birim mi?
    Ve başına ne geldide veriler gitti?

depolama birimin hdd exa firmasının veresiye programını kullanıyorduk yedek almadan format atılmış
  • verikurtarma.com
    Kadıköy:
    Vizyon Bilgisayar
    Rıhtım Cad. Başçavuş Sok. Yazıcıoğlu İşhanı
    Kat:2 No:37 Kadıköy İstanbul (Kroki)
    Telefon: 0216 336 11 56
    Faks: 0216 550 43 00
    E-posta: kadikoy@verikurtarma.com

internetten buldum.
  • Kurtarsan bile kayıplar olacak. Buna kendini hazırla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 12 Şubat 2011; 19:41:13 >
  • O pcyi hemen kapat sakın internete falan girme hiç bi işlem yapma pcde silme diye bir şey yoktur sadece listeden çıkarır veriler overwrite olmadan kurtarabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KutuKutuCekic

verikurtarma.com
    Kadıköy:
    Vizyon Bilgisayar
    Rıhtım Cad. Başçavuş Sok. Yazıcıoğlu İşhanı
    Kat:2 No:37 Kadıköy İstanbul (Kroki)
    Telefon: 0216 336 11 56
    Faks: 0216 550 43 00
    E-posta: kadikoy@verikurtarma.com

internetten buldum.

profesyonel olarak mı yapıyor yani recover programları ile taratıp bana vermesin onu bende yaptım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL ile iş kurmak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • prof. firmalar var bu işi yapan ama iyi para isterler bi git konuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z-Gear

O pcyi hemen kapat sakın internete falan girme hiç bi işlem yapma pcde silme diye bir şey yoktur sadece listeden çıkarır veriler overwrite olmadan kurtarabilirsin

Format atılmış derken eğer yeniden windows kurulumu ise kayıp muhakkak olur. Eğer sadece depolama amaçlı kullanılıp biçimlendirilmişse o zaman bi ihtimal verilerin hepsi kurtarılır. Tabi içine başka veriler konulmamışsa. Tabi hızlı biçimlendirme yapılmışsa listeyi siler. Normal yavaş biçimlendirme yapılmışsa(ki öyle yapılmıştır, programla kurtaramamış) o zaman iş zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 12 Şubat 2011; 19:43:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

quote:

Orijinalden alıntı: Z-Gear

O pcyi hemen kapat sakın internete falan girme hiç bi işlem yapma pcde silme diye bir şey yoktur sadece listeden çıkarır veriler overwrite olmadan kurtarabilirsin

Format atılmış derken eğer yeniden windows kurulumu ise kayıp muhakkak olur. Eğer sadece depolama amaçlı kullanılıp biçimlendirilmişse o zaman bi ihtimal verilerin hepsi kurtarılır. Tabi içine başka veriler konulmamışsa.

format atılıp windows kurulmuş
  • Üzgünüm ama zor. Kayıp büyük olacaktır.
  • O hdd'yi işleme sokmadan sakın ama sakın kullanma, üzerine sakın ama sakın birşey kurma oyun program vs. şeklinde. Kurtarılacak verileri de kaybedersin yoksa.
  • Borcu olanlar başka bişey isteseymiş olacakmış Geçmiş olsun inşallah kurtarırsın hepsini.
  • Madem öyle. Profesyonel firmalarla görüş.
  • borcu olanlar ne sevinmiştir
  • Geçmiş olsun

Madem böyle kurtarılabiliyor bir dosyayı kurtarılamayacak kadar silmek icin ne yapmak lazım ???
  • hangi programları denedın formattan sonra kurtarman sorun olmaması gerekirdi...

Recuva adlı programı denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Geçmiş olsun

Madem böyle kurtarılabiliyor bir dosyayı kurtarılamayacak kadar silmek icin ne yapmak lazım ???

Yavaş format atacaksın.

Her verinin kendine ait bir uzantısı var o uzantının üzerine formattan sonra birşey yazilmadiysa kurtarabilme imkanın var her zaman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hover_Craft -- 12 Şubat 2011; 20:08:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Kruspe

hangi programları denedın formattan sonra kurtarman sorun olmaması gerekirdi...

Recuva adlı programı denedin mi?

Denedim
  • en buyuk hatanız verı kurtarma programlarını denemk olmus
    o programları ındırırıken kuaraken
    ve calıstırırken kurtulması olası verılerınızede zarar verdınız
    gecmıs olsun

hıc kurcalamadan dırek yardım alsaydınız
    %100 kurtarılırdı...

sımdı o kurtarılıcak dosyanın oldugu dosyanın oldugu alana bırsey yazılmıs olması yada olmaması
    yanı tamamen pıyango ya kalmıs...

aman herkesın aklında olsun
    data kayıplarında bılıncsızce
    asla mudahale etmeye calısmayın...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.