Şimdi Ara

5 Bine kadar Laptop Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5 bine kadar laptop bakıyorum. Öncelikle beklentim hızlı olması,takılmadan performans göstermesi Kullunma amacı olarak ise film dizi ve çeşitli program üzerinde çalışmalar Ortalama üstü özellikleri olsun 3-5 yıl sonra da rahatlıkla kullanabileyim. Pek oyun oynamam ama oynadığım zamanda kassın istemiyorum.

İlk olarak aceri inceledim Laptop'un özelliklerine göre fiyatı oldukça uygun donanımı oldukça güzel ancak kasa kısmını kalın olması sebebiyle kaba göründü. eşimde kullanacağı için daha kibar istedim ama bulamazsam mecbur bunu tercih edicem.

İkinci olarak ise Lenova yı inceledim. Bu Laptopda da Harici ekran kartının olmaması gözüme çarptı pek oyun oynamıcam ama harici ekran kartının olmaması diğer yapacağım iş ve işlemleri seketeye uğratır mı bilemiyorum.

bunlarla ilgili yorum ve bunların dışında Laptop Tavsiyelerinizi bekliyorum ilginiz için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşlerinizi sekteye uğratmaz. Zaten hafif oyunlar oynatacak kadar güçlü bir Vega 10 grafik ünitesi mevcut. Hatta her oyunu grafik düşürerek 30 fps üstü oynatır.

Kasa kalitesi olarak önde, type-c girişi ve bu girişten şarj olması bir avantaj (powerbank kullanarak bile şarj edilebilir), çok iyi bir soğutma sistemi olduğu için kesinlikle performans düşüşü yaratmaz.

Bugün ve yarın GG'de 3750'ye geliyor.

GittiGidiyor
    Lenovo E595 20NFS0TD00 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/lenovo-e595-20nfs0td00_spp_760230?id=535316868

Daha yüksek grafiklerle ve daha iyi fps ile oyun oynarım derseniz Acer ama diğer her şey için Lenovo. Lenovo'da arkadan aydınlatmalı klavye yok yalnız.

• Birde şu laptop dikkatimi çekti. Acere göre biraz daha ince sizlerinde yorumlarınızı rica ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Maksimum 30K ya kadar laptop
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.