Merhabalar şu 2 laptop arasında kaldım, kullanım amacım evrak office işleri olacak daha önce dell kullandım ve memnundum. Aceri hiç kullanmadım. 512 GB SSD fazla ve DELL Marka için aradaki parayı vermeye değer mi ? Ekran kartı da Acer'in daha iyi sanırım
Veya farklı laptop önerilerini de açığım
https://www.hepsiburada.com/kiyasla/HBCV000065UNMC,HBCV000060D0J7 Kıyas linki
Yoklama-Bakaya durumu
Merhabalar 30 yaşındayım, 31.12.2021 tarihine kadar yoklama yaptırmam gerekiyor. Ben işimden dolayı en azından bir sene askere gitmek istemiyorum. Bu yüzden yoklama kaçağı olarak gezeceğim ancak 31.12.2021 tarihi öncesinde askerlik şubesine gidip yoklama yaptırmak istiyorum desem işlemler nasıl oluyor. Niyetim yoklamaya gidip bir süre daha askerlik ile ilişiğimin olmaması ve yoklama kaçağı gezme süresini aza indirmek.Dediğim şekilde olur mu veya nasıl yapılabilir. askerlik konusunda hiçbir bilgiye sahip değilim umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Nakliye süresinde et muhafazası yardım
Merhabalar, İstanbul'dan Şırnak Silopi'ye tayinim çıktı evimi taşıyorum ancak nakliye süresinde buzdolabında yer alan donmuş vaziyette bulunan et ve kıymalar dolabın buzluk kısmını hiç bir şekilde açmadığımız taktirde ne kadar süre dayanır ? Oldu ki çözünürlerse dolabının mahvetmelerinden korkuyorum. Daha önce bu şekilde ev taşıyan oldu mu ? Teşekkürler
Beyaz eşya tavsiye
|
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.441 (Bu ay: 37)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri