Şimdi Ara

Beyaz eşya tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 ay içerisinde temel 3 beyaz eşya alacam ama bi kaç kafama takılan nokta var; bütçem 10 ile 15 arası değişiyor.
    Öncelikle devlet memuru olduğum için sağlam olmasını taşınma sırasında sorun çıkarmasın istiyorum.
    Alman üretimi olan Siemens veya bosh un Türkiye üretimi olan Siemens boshtan dayanıklılık olarak fark var mıdır yoksa Türkiye ye gönderilen alman üretimin malda ortalama mıdır ?
    LG hakkında ne düşünüyorsunuz ? verdiği 10 yıl motor garantisi cezbetmiyor değil.
    LG bosh ve Siemens de kronik sorun çok oluyor mu ?
    Önerebiliceğiniz beyaz eşya var mı?
    Ayrıca kurutma makinesi gerçekten elzem bir ihtiyaç mı olmasa da olur mu ?
    Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bosch grubundan tecrübem olmadı ama LG ve samsung kullandım 5 yılı geçti sorunsuz çalışıyorlar hala 10 yıl garantili inverter motorlardan gayet iyiler.

Onun dışında vestelden kesinlikle uzak durmanı öneririm zaten düşünmüyorsun sanırım da vestelden ne aldıysam çöpe gitti.

Arçelik-Beko da güzel ama bulaşık makinesi ve derin dondurucumda bu markadan onlarda sorunsuz gayet sessiz çalışıyorlar memnunum.

Kurutma makinesi bence gerekli değil ama duruma göre değişiyor kışları çetin geçen ve yazın toz toprağın bitmediği bir yerde yaşıyorsanız çamaşırları asmak eziyet oluyor bu durumda düşünülebilir.
  • motor garantisi vermeyen firma kaldımı acaba Arçelik ve Beko larda da 10 yıl artık o garanti.

inverter motorlar kolay kolay bozulmazlar bundan dolayı firmalar pazarlama stratejisi olarak kullanıyor bunu :)

Bosh grubu ürünleri iyidir ama memursanız bence arçelik beko grubuna bakın servis ağı olarak kimse bunlarla yarışamaz. arada ki parça farklarını söylemiyorum bile.

Vestel tv kullanıyorum memnunum. diğer ürünlerine birşey diyemem

imkan varsa kurutma alın. kolaylığına alışınca elzemmi karar verirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyaz Eşya Önerileri
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.