Beyaz eşya almayı düşünüyorum ama tecrübelere dayanarak karar vermek istiyorum. Sizlerin yardımına ihtiyaç duyuyorum.. Bütçem şu an en fazla 40 bin belki biraz daha çıkarım.Yardimları bekliyorum şimdiden teşekkürler herkese..... |
Beyaz eşya için hangi marka tercih edilmelidir?
-
-
Miele ömürlüktür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arçelik alınmaz makine yerinde durmuyor
Kesinlikle Bosch diyorum
Bosch Siemens alabilirsiniz. Bütçe yetmezse daha üst modeller tercih edilerek profilo alabilirsiniz.
Teşekkürler. Profilo , Bosch tan daha mı düşük kalitedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tecrübelere dayanarak...
Bulaşık makinesi (+elektrikli süpürge): Miele. Miele'nin her ürünü güzel ama asıl farkı bu iki üründe açıyor.
çam. makinesi: AEG Lavamat.
Fırın, ocak: Neff, Zanussi.
Buzdolabı: Sharp, Panasonic, LG. Burada önemli olan T iklim sınıfı. N sınıfı dolaplar soğutmuyor.
Yerli ürünler kaliteli olabilirler. Onlar da kullanılabilir. Yerli ürünlerin asıl sorunu standardizasyon. Yani, hep aynı kalitede çıkar(a)mazlar. İyi olduğunu düşünenler de fikirlerinde haklıdır, kötü olduğunu düşünenler de. İyi fiyat veriyorlarsa, servisin izlenimi iyiyse düşünülebilir. Fırın, ocak, aspiratör en az riskli olanları. Çamaşır ve bulaşık makinelerinde durulamaya dikkat ederek kullanın, bütün programlarına, özellikle kısa programlarına güvenmeyin. Buzdolaplarını mutlaka T sınıfı seçin.
Benzer içerikler
- sıvı deterjan aparatı yoksa
- bulaşık makinesi suyu ısıtmıyor ve kurutmuyor
- çamaşır makinesi körük teli neden çıkar
- çamaşır makinesi gider kokusu
- kuru temizleme yerine ne yapabilirim
- roborock qrevo curv fiyatı
- en iyi beyaz eşya markası
- en iyi çamaşır makinesi
- en iyi bulaşık makinesi markası
- en iyi kurutma makinesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X